Cum se pregăteşte Andreea Bănică să-i ia locul Ilincăi Vandici

Publicat: 09/06/2017 | 12:44
Cum se pregăteşte Andreea Bănică să-i ia locul Ilincăi Vandici

Andreea Bănică nu pierde timpul! După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit că îi va lua locul Ilincăi Vandici la cârma emisiunii ”Bravo, ai stil!”, artista a împărtăşit prietenilor cum se pregăteşte pentru marele eveniment.

Andreea Bănică s-a apucat deja de pregătirile pentru preluarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” şi a făcut totul public, după ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit că o va înlocui pe Ilinca Vandici cât timp aceasta se va afla în concediu de maternitate.

De curând, artista a postat pe pagina personală de Facebook un video în care apare la o sesiune de machiaj. Aceasta precizează că se pregăteşte pentru o sesiune foto, ocazie cu care a confirmat că o va înlocui pe Vandici la ”Bravo, ai stil!”.

”Astăzi avem o şedinţă foto pentru voi. Tot timpul când fac ceva, o fac pentru voi. Mă veţi vedea în curând şi pe micul ecran. Foarte des, să zic aşa. Voi prezenta ”Bravo, ai stil!”. Da, îi voi lua locul Ilincăi Vandici care este însărcinată şi urmează să nască un copil superb. Da, şi eu am fost însărcinată, am doi copii frumoşi acasă, dar uite că m-am gândit să fiu mai aproape de voi”, a confirmat Andreea Bănică, după ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit că aceasta o va înlocui pe Ilinca Vandici.

 

Shooting day!

Posted by Andreea Banica on 9 Iunie 2017

 

Citește și...