Cum și-a surprins Antonia mama chiar de ziua ei de naștere. Denise Iacobescu împlinește 52 de ani

Publicat: 16/07/2019 | 15:12

Astăzi este o zi importantă în familia cântăreței Antonia! Mama ei împlinește o frumoasă vârstă, iar artista a surprins-o cu un gest superb în văzul întregii lumi. Sărbătorita s-a emoționat atât de tare, încât a avut lacrimi de fericire în ochi.

Citește și: Imaginile verii 2019 în Romania. Antonia, fotografiată complet dezbrăcată pe plaja Corbu din Constanța

Antonia și-a surprins mama cu o declarație de iubire, chiar de ziua ei de naștere

Astăzi, Denise Iacobescu împlinește 52 de ani și fiica ei, Antonia, i-a făcut o declarație de iubire atunci când a făcut public un mesaj de felicitare. Gândurile sale sunt: “La mulți ani, mama! Te iubesc cu tot sufletul meu! ♥️ Mulțumesc că mi-ai dat viață!” și au fost însoțite de o poză de album cu sărbătorita. Deși a avut lacrimi de fericire când a citit postarea vedetei, Denise Iacobescu i-a răspuns aproape imediat: “Multumesc, îngerul lui mama! Și eu te iubesc enorm! Până la cer și înapoi ☺️🤗🤗🤗🤗❤️”.

Citește și: Ia-ți un smartphone Samsung și abonament de la Telekom și primești voucher Blue Air 100 EURO

Mulți dintre fanii Antoniei au mărturisit că sunt născuți în aceeași cu mama sa și cu toții i-au transmis urări. “La multi ani sănătoși! Ai o mamă deosebit de frumoasă! O zi minunată vă doresc!🍀💖🎤🎺🎻🌈🌞🤩”, “Am crezut că ești tu mai tânără. (La multi ani!)”, “Îngerul iubirii și al fericirii, fermecătoare”, “La mulți ani! Azi este și ziua mea”, “Și mâine e ziua mea😍😂” sunt cinci dintre comentariile strânse de postarea cântăreței.

Citește și: Primești voucher Blue Air 100 EURO garantat dacă îți iei Samsung + abonament Telekom

Aceeași poză postată de Antonia pe contul ei de Instagram a fost publicată și de mama sa pe cunoscuta rețea de socializare. Denise Iacobescu a transmis un mesaj de recunoștință în limba engleză, pe care îl puteți vedea în poza de mai jos și care se traduce astfel: “Da, 52 de ani, astăzi! Îți mulțumesc, Doamne pentru viața mea, pentru familia mea și pentru toate celelalte binecuvântări ale mele. Tânără pentru totdeauna 🦋”.

Denise Iacobescu a fost felicitată de ziua sa de Antonia și când a transmis ea un mesaj de mulțumire. © Instagram
Denise Iacobescu a fost felicitată de ziua sa de Antonia și când a transmis ea un mesaj de mulțumire. © Instagram

Citește și: Pleacă în vacantă cu net 4G NELIMITAT, Samsung și voucher Blue Air de 100 de Euro!

Cum se menține mama Antoniei în formă la 52 de ani

Denise Iacobescu este una dintre cele mai sexy bunicuțe din showbizul românesc, iar în cadrul unui interviu, ea a dezvăluit trucurile care o ajută să arate atât de bine. “Datorită locurilor de muncă, pot să spun că mi-am dus viaţa pe tocuri de 11 centimetri şi, de când am nepoţi, încalţ destul de des adidaşi. (…). Merg la sală când am timp. Uneori ajung o dată pe săptămână, alteori de trei ori. Am circuitul meu de exerciţii, lucrez anumite părţi ale corpului, iar când nu am timp, lucrez acasă. Merg foarte mult pe jos, cu bicicleta, beau apă cât se poate de mult. (…). De la vârsta de 12 ani am descoperit cremele şi produsele pentru îngrijire a tenului. Folosesc creme de gălbenele care costă câţiva lei, dar şi produse de marcă. E important să te demachiezi şi să te hidratezi, deoarece, cu vârsta, tenul se usucă. Crema cu vitamina A face minuni în jurul ochilor şi, ca să evit ridurile de expresie, nu ies din casă fără ochelari de soare. Acasă am aparatura necesară: dispozitive manuale pentru curăţare, cele cu ultrasunete. Le am pe toate pentru că am fost şi cosmeticiană. (…). Mănânc cam tot ce vreau. Dulciurile sunt păcatul meu. Îngheţata e pe primul loc, apoi amandinele. Nu sunt simandicoasă la mâncare, însă am renunţat la pâine”, a declarat Denise Iacobescu în cadrul unui interviu mai vechi pentru click.ro.

Citește și...