Cumnatul lui Florin Salam, reacție fără precedent: ”O să simțiți și voi durerea!” Fratele manelistului are COVID-19

Publicat: 04/09/2020 | 13:56
Cumnatul lui Florin Salam, reacție fără precedent: ”O să simțiți și voi durerea!” Fratele manelistului are COVID-19

Florin Albu, cumnatul lui Florin Salam, a reamintit de drama petrecută în urmă cu mulți ani, atunci când sora lui, Fănica, nimeni alta decât soția manelistului, a murit. Între el și familia Salam s-a produs atunci rupture, Albu aducând diferite acuze. Acum, fratele cântărețului este internat la ”Matei Balș”, infectat cu noul coronavirus.

CITEȘTE ȘI: DETALII ULUITOARE DESPRE FRATELE LUI FLORIN SALAM, GRAV BOLNAV: ”POATE A MURIT? SE ASCUNDE CEVA!”

Florin Albu a făcut un live pe pagina sa de Facebook în care mărturiseşte că nu îi doreşte răul lui Ion Stoian sau Neluţu, aşa cum îi spun apropiaţii. Însă, nu poate încheia războiul cu Florin Salam, pe care îl acuză că i-a băgat sora în mormânt, scrie rtv.net. „Dar acum o simtă durerea mama lui Florin Salam, Maria, Marina (sora lui Florin Salam) și Nuți (cealaltă soră a lui Salam)… Cum vă simțiți voi acum? Nuți, Marina, Florin Salam? Acum, durerea pe care o ai, că se întâmplă necazul care nu vreau să se întâmple cu fii-tu, o să vă dați seama prin ce durere, prin ce necaz și ce suferințe am trecut noi, familia lui Fănica! Eu nu mă bucur, că nu e un dușman, e fratele meu, e prietenul meu. Mă iubea și mă respecta!”, spune Albu.

Mari probleme la ”Matei Balș” cu fratele lui Florin Salam

Familia lui Florin Salam este disperată. De câteva săptămâni, tot încearcă să afle care este starea reală a lui Ion Stoian, fratele manelistului. Cumnata lui Florin Salam a făcut declaraţii şocante la România TV. „Mâine dimineaţă, la poarta spitalului, va veni un doctor să vorbească cu mine. Am încercat să pun nişte întrebări medicilor de acolo, dar nu am fost lăsată. Domnul purtător de cuvânt, care este psiholog, nu ştie foarte multe detalii. Durerea noastră este foarte mare, noi nu putem lua legătura cu el, nu îl putem vedea. Are o mamă, care este bolnavă, nu este deloc bine. Avem şi o fată de şaisprezece ani, care întreabă continuu de tatăl ei”, a declarat Aura Stoian, cumnata lui Florin Salam.