„Cumnatul” Monicai Gabor, inchis la Psihiatrie pentru ca si-a ucis fetita: “Ma credeam stapanul Universului!”

Publicat: 08/03/2014 | 19:31
„Cumnatul” Monicai Gabor, inchis la Psihiatrie pentru ca si-a ucis fetita: “Ma credeam stapanul Universului!”

Alexandru Gavril, fratele unui fost iubit de-al Monicai Gabor, inchis pentru ca ci-a ucis fetita de trei ani, in urma cu trei ani, spune ca urmareste din inchisoare orice miscare a Biancai Dragusanu.

Povestea de dragoste dintre fostul boxer George Gavril si Monica Gabor a fost de notorietate cand “diva de la Izvorani” de-abia intrase in lumina reflectoarelor. Cei doi au fost impreuna in urma cu mai bine de zece ani, cand se discuta ca dincolo de afectiunea pe care cei si-o imparteau, George mai impartea si pumni pentru a o apara pe Monica.

monica gabor

Sportivul mai are alti doi frati, iar povestea unuia dintre ei este absolut naucitoare! Alexandru Gavril, care a facut box, la fel ca George, a plecat in Anglia la munca, in 2008, si si-a lasat sotia copilul acasa, in Romania. Nu a rezistat decat un an departe de ele, insa la intoarcere a revenit cu totul schimbat.

Alexandru Gavril sustine ca urmareste fiecare miscare facuta de Bianca Dragusanu

Si-a ucis fiica si a incercat sa se sinucida

Convins ca a fost posedat de spiritele rele, si ca Antichristul zace in fiica lui de trei ani, si ca doar asa poate scapa lumea de Apocalipsa, a bagat cutitul in micuta. A incercat apoi sa se sinucida si s-a urcat intr-o masina, dupa care a intrat frontal intr-un autobuz. A scapat aproape nevatamat, iar dupa aceasta tragedie el a ajuns la Spitalul de Psihiatrie din Iasi.

Alexandru Gavril sustine ca urmareste fiecare miscare facuta de Bianca Dragusanu

Dupa o audiere spectaculoasa, in care spera ca judecatorii sa decida externarea lui din spital, barbatul a facut declaratii care i-a lasat socati chiar si pe procurori, dupa ce au incercat sa stabileasca daca acesta are discernamant.

„Aveti conexiune cu exteriorul, cititi presa?”, a intrebat procurorul. „Normal. Cum sa nu ma uit? Ma uit la televizor, citesc ziare, reviste. Am vazut ca este scandal cu Bianca Dragusanu. Il urmaresc”, a raspuns Alexandru Gavril. „De cand mi-am revenit din lumea paralela in care am trait, simt ca am reinviat. Traiam intr-o alta lume, acum sunt constient de tot ce se intampla in jurul meu”, a completat Alexandru Gavril.

Asa a parodiat-o Bianca pe
Asa a parodiat-o Bianca pe „doamna Loulou”

„Trebuia sa aduc o jertfa Universului”

Acesta regreta fapta comisa, si pune gestul sau pe seama unei nebunii temporare.

„Care este motivul pentru care ati comis aceasta crima?”, a intrebat procurorul de sedinta. „Ma credeam stapanul Universului in nebunia mea absoluta. Imi este rusine de ceea ce am facut. Trebuia sa aduc o jerfa Universului, asa am crezut ca trebuie sa fac atunci. Imi pare foarte rau. Foarte rau…”, a declarat ieri Alexandru Gavril. Pentru a-i testa capacitatile de adaptare la mediul extern, procurorul de sedinta i-a adresat mai multe intrebari capcana. „Stiti cine este presedintele tarii?”, a spus procurorul. „Stiu ca Traian Basescu este presedintele tarii pana in noiembrie”, a raspuns criminalul.

(M.A.)

Citește și...