Cunoscuta artistă și-a presimțit sfârșitul?! Ce a postat Inna Coffeina cu câteva zile înainte de accidentul în care ea și alți 2 oameni au murit

Publicat: 17/10/2019 | 21:40

La câteva ore bune de la producerea accidentului cumplit care a avut loc astăzi la intrare în orașul Căușeni, apropiații regretatei artiste și-au pus o întrebare care le macină sufletele: “Și-a presimțit sfârșitul Inna Coffeina?”.  Acest gând chinuitor le-a încolțit în minte după ce au văzut ce a postat cunoscuta bloggeriță cu câteva zile înainte de accidentul în care ea și alți doi oameni au murit.

Citește și: Cum s-a filmat Inna în mașină, înainte să moară în accidentul teribil. Rudele și apropiații vedetei nu își revin din șoc

Ce a postat Inna Coffeina cu câteva zile înainte de accidentul în care au murit 3 oameni

Destinul bloggeriței Inna Coffeina s-a frânt astăzi, după ce mașina în care se afla s-a izbit violent de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului devastator au murit și cei doi șoferi, iar un alt pasager a fost rănit grav. Regretata actriță avea 27 de ani, iar celelate victime, 19, respectiv 34 de ani.

În urmă cu mai bine de două săptămâni, vedeta a distribuit un articol care face referire la accidentul rutier produs în Chișinău când un un Porsche a intrat într-un troleibuz. Scenele care s-au derulat după impactul devastator au fost îngrozitoare: oameni, în agonie care cer ajutor. Aproape 20 de persoane au fost transportate la spital, iar printre victime se numără și șoferul bolidului de lux, dar și unul dintre pasageri. Un alt bărbat care se afla în Porche a murit pe loc, au anunțat polițiștii moldoveni la scurt timp după ce au ajuns la locul accidentului rutier înregistrat pe strada Alba Iulia din Chișinău.

Cine este Inna Coffeina

Inna Coffeina, pe numele din buletin Inna Cujba, este o cunoscută bloggeriță din Republica Moldova și una dintre membrele proiectului “Zâmbărele”. Frumoasa brunetă deținea o afacere cu cafea la Căușeni, iar pe Instagram, vedeta avea peste 72.000 de urmăritori.

Citește și...