Cunoscuta știristă de la PRO TV se căsătorește cu regizorul care a lucrat cu Mutu, Hagi și Antonia!

Autor: I.D.
Publicat: 04/12/2019 | 23:01

Știrista de la Pro TV Diana Enache și actorul-regizor Adrian Horobeț au făcut pasul cel mare fix în prima zi a acestei săptămâni: au depus declarația de căsătorie! Cei doi se află într-o relație de aproape 10 ani. Au și un băiat împreună, pe care vedeta postului din Pache Protopopescu l-a adus pe lume în ianuarie 2014. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă detaliile, în exclusivitate.

Diana Maria Enache (40 de ani) și Adrian Horobeț (45 de ani) au trecut săptămâna aceasta, în mare taină, pe la Starea Civilă motivul fiind lesne de înțeles, căsătoria. Astfel, a fost înregistrată declarația de căsătorie pe care cele două vedete au completat-o. Practic, știrista și regizorul sunt ca și ”luați” de mult timp, doar că nu reușiseră să treacă asta și în acte. Fructul iubirii lor este Tomas, băiețelul care, pe 10 ianuarie 2014, a văzut lumina zilei pentru prima dată. (CITEȘTE ȘI: SOȚIA LUI VLADIMIR DRĂGHIA NU RENUNȚĂ LA AVEREA DOBÂNDITĂ ALĂTURI DE EX-UL)

Adrian Horobeț s-a implicat în mai multe campanii umanitare, regizând diferite spoturi în acest sens. Nu este nici un străin al lumii mondene sau al sportului. Actorul-regizor a lucrat cu frumoasa Antonia, ”aranjând” unul dintre clipurile muzicale ale artistei. A colaborat, tot în calitate de regizor, și cu marele Gică Hagi și apoi cu Adrian Mutu, cel despre care se spunea că este urmașul ”Regelui” în fotbalul românesc.

Diana Enache prezintă, de ani buni, știrile de la ora 13, de pe Pro TV

Diana Enache și-a început cariera în 2006

Diana Enache și-a început cariera de jurnalist-prezentator la Realitatea TV, în anul 2006. A fost reporter la matinal, unde avea și rubrica ”Rezervat pentru diseară”. A prezentat ”Sibiu, Capitală Culturală Europeană” și apoi programul ”Realitatea All Inclusive”. Până în septembrie 2012, a ținut tronsonul Life-Time, între orele 14.00 și 16.00. (NU RATA: AVEREA SECRETĂ A LUI CORNEL GALEȘ. ÎNAINTE SĂ MOARĂ A PLĂTIT UN SAC DE BANI CA SĂ CUMPERE O… )

Apoi, a trecut la Pro TV, echipă din care face parte și acum. A luat doar o micuță pauză, în 2013-2014, atunci când l-a născut pe Tomas. „Fiecare dintre noii colegi are ceva de dăruit, iar eu primesc, cu deschidere, orice mă ajută să înţeleg şi mai bine sistemul «Gândește liber»”, mărturisea Diana Enache.

Secretul Dianei Enache: o pereche de blugi pentru 49 de kg…

Când a împlinit 40 de ani, Diana Enache și-a propus să-și schimbe stilul de viață. Se împlinise puțin, mânca junk food, sport nu prea făcea… Așa că a optat pentru o schimbare radicală. Iar rezultatele s-au și văzut după jumătate de an. Povestește chiar Diana, într-un interviu pentru emisiunea CSID, de la Pro TV. ”După ce am împlinit 40 de ani și am depășit puțin emoția gândului că am această vârstă, am zis că trebuie să fac ceva pentru mine, așa că am venit să fac Pilates. Sunt muncitoare și ambițioasă… Acum îmi dau seama că trebuia să fac pasul ăsta mai demult.

Diana Enache s-a apucat de Pilates limediat ce a împlinit 40 de ani

Sunt schimbări, m-am remodelat, îmi place de mine. Eu stau la etajul al treilea, nu am lift, urc scările… Acum, nu mai gâfâi!

Pot spune că este un nou mod de viață. Mănânc mai cu grijă, am renunțat cu totul la junk food, mănânc mai puțină ciocolată, care este slăbiciunea vieții mele. Mănând salate, le-am descoperit acum gustul… Sunt bune. (VEZI AICI: FERMECĂTORUL ”ȚEAVĂ” A APĂRUT ÎN NUBA CU ”NOUA”)

Eu fac asta pentru mine, să-mi placă de mine. Și când mă uit în oglindă, mă simt eu mai bine. Am o pereche de jeanși pe care o păstrez de când aveam 49 de kilograme. Acum, reușesc să-i urc pe mine, să-i trag pe mine. A fost scopul meu secret”, a dezvăluit Diana.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...