Ex-ul lui Jojo și al Dianei Munteanu are succes și la 59 de ani! Fermecătorul ”Țeavă” a apărut în NUBA cu ”noua”

Publicat: 03/12/2019 | 23:15

Cu toate că a depășit de mult vârsta adolescenței, actorul Cătălin Cățoiu, supranumit ”Țeavă”, pare să fie un romantic incurabil. Veteranul playboy al showbizul-ui  a oferit o veritabilă lecție de cavalerism, la NUBA, unde a petrecut cu iubita, mai tânără cu 30 de ani. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile savuroase. (CITEȘTE ȘI: EX-PREMIERUL FĂRĂ PARTID A SOCIALIZAT ÎNTR-UN BISTROU, PÂNĂ SPRE MIEZUL NOPȚII, CU UN GRUP DE “SIMPATIZANTE”!)

Weekendul trecut, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, l-a întâlnit pe Țeavă în cel mai luxos club de noapte din București, NUBA, alături de iubită și de câțiva prieteni. (NU RATA: ”REGELE VIEȚII DE NOAPTE” DIN ROMÂNIA A LUAT-O ÎNAPOI PE MANECHINĂ)

A „bifat” mai multe nume celebre din showbiz-ul românesc, precum Diana Munteanu, Nicoleta Drăgan (ex-HI-Q) și Jojo, dar, de aproximativ șapte ani, Cătălin Cățoiu, zis ”Țeavă”, a rămas fidel partenerei sale, Evelina, cu care se pare că și-a unit destinul, în urmă cu trei ani, în Las Vegas.

Romantic etern

Ex-ul lui Jojo se pare că a rămas un romantic incurabil și nu ezită să își trateze, mereu, partenera de viață ca pe o prințesă. De cum a pășit în luxoasa locație, Țeavă s-a purtat ca un adevărat gentleman. Imediat ce a ajuns în fața garderobei, Cătălin Cățoiu și-a ajutat prietena să scape de haina groasă. După ce s-au făcut comozi, cei doi s-au îndreptat, de mână, spre masa prietenilor,  unde au petrecut până-n zorii zilei. Pe parcursul petrecerii, Cătălin și „jumătatea” lui au fost surprinși, în repetate rânduri, în ipostaze tandre. (NU RATA: TĂTĂL UNEI MINORE A RUPT TĂCEREA: ”AM CREZUT CĂ FETIȚA MEA MINTE, DAR…)

Cătălin ”Țeavă”, un veritabil gentleman

”Țeavă”, despre căsnicie!

“Punctul slab al unei căsnicii este un subiect supralicitat: sexul. De aici pleacă toate celelalte… orgolii, divorț, nefericire. Dacă lumea ar înțelege că sexul nu are neapărat legătură doar cu iubirea, loialitatea, lumea ar fi mult mai fericită. Nu ar mai exista gelozii, tensiuni, lumea ar fi mult mai fericită”, declara, în urmă cu ceva timp, Cătălin Cățoiu. 

Cătălin Cățoiu a fost director de imagine și cameraman la TVR. A jucat în producții precum “Păcatele Evei”, “Îngerașii”, “La Bloc”, “Om bogat, om sărac”, “Războiul sexelor”, “Supraviețuitorul”, “Aniela”, “Iubire și onoare”, “Pariu cu viața”, “Ultimul corupt din România”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...