CUPA MONDIALA 2014 – Proteste in Brazilia inainte de Mondiale! Cele mai impresionante imagini

Publicat: 28/05/2014 | 16:50

CUPA MONDIALA 2014 va incpe pe 12 iunie, la Sao Paulo, cu meciul Brazilia – Croatia. De cateva saptamani, tot mai multe graffiti-uri au inceput sa apara ca un protest impotriva FIFA si al Mondialului care a costat o multime de bani.

Brazilia se lupta cu saracia, iar discursurile lui Eric Cantona si Romario, despre banii cheltuiti pentru organizarea Mondialului au fost aprobate de foarte multi oameni.

cupa mondiala

cupa mondiala

In ianuarie 2010, guvernul Braziliei a anuntat ca vor fi nevoie de 11 miliarde de dolari pentru organizarea Cupei Mondiale, bani care au fost folositi pentru infrastructura si amenajarea stadioanelor. FIFA a alocat 1.4 miliarde pentru a ajuta Brazilia.

cupa mondiala

cupa mondiala

CITESTE SI
CUPA MONDIALA 2014 – Toate sloganurile celor 32 de echipe care vor juca in Brazilia!

CUPA MONDIALA 2014 – Pierdere URIASA! Un golgheter rateaza mondialul! TOP 7 jucatori care rateaza Mondialul din Brazilia

In timp ce o tara intreaga se plange ca acesti bani puteau fi folositi pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi sau investiti in scoli, protestele continua in toata Brazilia. Mai multi oameni au iesit in strada pentru a protesta, iar desenele de pe ziduri vorbesc de la sine.

cupa mondiala

cupa mondiala

D.C.

Citește și...