CUPA MONDIALA 2014 – Shakira si Pique fac senzatie in cea mai tare melodie de la Cupa Mondiala! Aparitie SURPRIZA in videoclip

Publicat: 27/05/2014 | 17:13
CUPA MONDIALA 2014 – Shakira si Pique fac senzatie in cea mai tare melodie de la Cupa Mondiala! Aparitie SURPRIZA in videoclip

Au trecut 4 ani de cand Shakira a incantat o lume intreaga dupa ce a cantat imnul oficial al Campionatului Mondial din Africa de Sud. Pentru CUPA MONDIALA 2014, frumoasa cantareata a pregatit o surpriza de proportii.

Shakira a lansat in urma cu 3 zile videoclipul piesei “La La La”, acolo unde blondina face un schimb de pase cu iubitul ei, Gerard Pique. In clip apare si fiul lor, Milan, care a mostenit talentul tatalui sau.

CUPA MONDIALA 2014

Noul single Shakira, „La La La”, a fost inclus pe albumul „One Love, One Rhythm – The 2014 FIFA World Cup Official”.

CITESTE SI
CUPA MONDIALA 2014 – Toate sloganurile celor 32 de echipe care vor juca in Brazilia!

Shakira si Activia si-au unit fortele pentru a sustine World Food Programme (WFP) si obiectivul organizatiei de a construi o lume fara foamete.
„Cu ajutorul melodiei La LaLa (Brazilia 2014) vrem sa contribuim si noi macar putin si sa ii facem pe oamenii din intreaga lume constienti de munca si eforturile extraordinare pe care organizatia World Food Programme le face pentru a lupta impotriva foametei”, a spus Shakira.

CUPA MONDIALA 2014

S-a cunoscut cu Pique acum 4 ani

shakira

Shakira si Pique traiesc o frumoasa poveste de dragoste de fix 4 ani. Cei doi s-au cunoscut in timpul filmarilor videoclipului “Waka Waka”, imnul oficial al Mondialului din 2010. Intre timp a venit pe lume si primul lor copil.

D.C.

Citește și...