Cuplu nou în showbiz! Au fost prinși sărutându-se la mare

Autor:
Publicat: 10/07/2020 | 09:23
Cuplu nou în showbiz! Au fost prinși sărutându-se la mare

Bombă în showbiz, după ce doi îndrăgostiți au fost surprinși în tandrețuri, la mare. Este vorba de nimeni alții decât Sebastian Stan, actorul american cu origini românești și noua sa iubită, Alejandra Onieva. 

Actorul american cu origini românești, Sebastian Stan, se pare că iubește din nou! Acesta a fost surprins în compania noii sale iubite, pe litoral, în timp ce se aflau în mari tandrețuri și nu se mai fereau de ochii curioșilor. Îmbrăcat într-un șort de culoare verde, actorul și-a sărutat iubita pătimaș, fără niciun fel de reținere.

Noua lui amorează este nimeni alta decât actrița Alejandra Onieva, care s-a arătat a fi și ea extrem de îndrăgostită.

Andreea Bălan și noul iubit, prinși de CANCAN.RO pe malul mării

Și în showbizul românesc, dragostea plutește în aer. Zilele trecute, CANCAN.RO vă prezenta, în exclusivitate națională, primele imagini cu Andreea Bălan și noul său iubit, Tiberiu Argint. Cei doi au petrecut clipe de neuitat unul în compania celuilalt, pe plaja din Vama Veche și deși sperau să nu fie „descoperiți”, s-au trezit mai mediatizați ca niciodată.

”Andreea Bălan, care este obișnuită totuși cu expunerea media a fost de-a dreptul surprinsă de amploarea care a luat-o acest subiect. Mai mult chiar, nu se aștepta să se întâmple așa ceva, de aceea preferă să stea departe, momentan, de apariții publice. Iar Tiberiu Argint este șocat de-a dreptul… Adică, să fim sinceri, cine s-ar fi așteptat ca viața lui să fie atât de disecată în doar 24 de ore, să se publice mai totul despre el, despre familia lui… Cel puțin o perioadă cei doi vor avea grijă să fie cât mai discreți cu putință, de aceea nici nu fac declarații publice, așteaptă să se mai liniștească situația”, au povestit surse apropiate Andreei Bălan pentru Wowbiz.ro.

Conform apropiaților artistei, aceasta a încercat să fie cât se poate de discretă în ceea ce privește noua sa relație. Aproape nimeni nu ar fi știut, se pare, că cei doi sunt împreună.