Curaj sau vulgaritate?! Anda Adam, dezbrăcată complet

Publicat: 24/11/2018 | 09:56

Anda Adam este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul autohton. Recent, pe contul personal de socializare, vedeta s-a fotografiat într-o ipostază incendiară care stârnit, mai mult ca sigur, fanteziile tuturor bărbaţilor care visează la ea.

Anda Adam a fost fotografiată în timp ce purta doar un costum de plasă pe corp, iar sânii a ales să-i acopere cu mâinile.

„Dacă nu țineai mâinile acolo, se vedea tot!”, “Poza completă?”, “Trebuia să nici nu mai pui plasa aia pe tine! Anda așa vedeam și noi ce numai Dumnezeu și soțul tău pot vedea”, “Cea mai frumoasă și puternică fată din lume”, i-au scris fanii Andei Adam pe rețelele sociale.

Visează să devină, din nou, mămică!

Altfel, Anda Adam se pregăteşte, din nou, să devină mămică. Artista a vorbit pentru prima dată despre a doua sarcină, mărturisind că şi-ar dori să aibă un băieţel. „Evelyn e mai mult fata lui tati. Când n-am treabă cu muzica, prefer să stau cu ea. Acum avem şi o bonă. Ea nu plânge după mine, dar întreabă când se trezeşte. I se explică faptul că sunt la concerte. În momentul în care devii părinte, ţi se schimbă viaţa, priorităţile. Nu prea am mai dormit în ultimul timp, am foarte mult de recuperat. Ne mai gândim la un copil, dar aşteptăm să mai crească Evelin. Noi ne-am dori să avem şi un băieţel, pentru că avem deja o fetiţă, dar orice ne dă Dumnezeu e binevenit”, a declarat Anda Adam.

Citește și...