Curs valutar BNR, 20 august 2020. Creștere alarmantă pentru euro! Românii au crezut că nu văd bine

Autor:
Publicat: 20/08/2020 | 08:24
Curs valutar BNR, 20 august 2020. Creștere alarmantă pentru euro! Românii au crezut că nu văd bine

Banca Națională a României a anunțat cursul de referință al monedelor pentru ziua de astăzi, iar acesta nu este deloc îmbucurător pentru români. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, euro cunoaște o creștere alarmantă.

Euro este din nou în creștere, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României. La fel se întâmplă, însă, și în cazul dolarului american și al lirei sterline.

UPDATE 14:01 – După actualizarea cursului valutar, monedele au astăzi, 20 august, următoarele valori:

1 euro = 4.8396 lei

1 dolar american = 4.0882 lei

1 liră sterlină = 5.3612

Curs BNR euro

Veste proastă pentru toți românii cu rate și chirii în euro. Banca Națională a transmis valoarea de astăzi, 20 august, a tuturor monedelor, iar moneda europeană crește alarmant. Mai mult, specialiștii sunt de părere că euro va fi într-o continuă creștere și în zilele următoare.

1 euro  = 4.8418 lei

Curs BNR dolar american

La fel ca în cazul unui euro, și dolarul american crește. Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri.

1 dolar american = 4.0885 lei

Curs BNR liră sterlină

Euro crește, dolarul american crește, iar lira sterlină crește și ea. Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului valugtar interbancar, că moneda înregistrează și ea o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă. Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile fixe ale acestora.

1 liră sterlină = 5.3533 lei