Curs valutar BNR 20 mai 2020. Nu e o glumă proastă: Câți lei a ajuns azi 1 euro

Publicat: 20/05/2020 | 07:36
Curs valutar BNR 20 mai 2020. Nu e o glumă proastă: Câți lei a ajuns azi 1 euro

Banca Națională a României a oferit informații despre valoarea pe care o înregistrează monedele astăzi, 20 mai. Spre deosebire de zilele precedente, euro este din nou în creștere, spre deosebire de dolarul american și lira sterlină, care sunt în scădere. 

Cursul valutar interbancar din această dimineață a oferit informații despre valorile monedelor. După ce săptămâna trecută a cunoscut scăderi aproape zilnice, euro revine în forță pe piața valutară! Moneda europeană crește din nou și înregistrează o valoare mai mare decât cea din zilele precedente.

Nu la fel se întâmplă în cazul unui dolar american sau în cazul lirei sterline, căci cele două monede scad considerabil.

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere, din păcate pentru toți românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană. Spre deosebire de zilele trecute, moneda înregistrează o valoare mult mai mare.

1 euro = 4.8419 lei

Curs BNR dolar american

Dacă euro este în creștere, nu la fel se întâmplă și în cazul dolarului. Moneda înregistrează o valoare mai mică față de zilele precedente, potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață.

1 dolar american = 4.4261 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul dolarului american, și lira sterlină este în scădere. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului valutar interbancar, moneda înregistrează o valoare mai mică decât cea din ziua precedentă.

1 liră sterlină = 5.4261 lei

Citește și...