Curs valutar BNR 21 iulie 2020. Românii au crezut că nu văd bine! Cu cât vând băncile azi 1 euro

Publicat: 21/07/2020 | 07:54
Curs valutar BNR 21 iulie 2020. Românii au crezut că nu văd bine! Cu cât vând băncile azi 1 euro

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință pentru ziua de azi. Euro este din nou în creștere, potrivit ultimelor informații referitoare la cursul valutar de azi, 21 iulie. La fel se întâmplă și în cazul unui dolar american și al lirei sterline. 

Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, euro este din nou în creștere. Banca Națională a României informează că și dolarul american, dar și lira sterlină cresc față de ziua precedentă și înregistrează o valoare mai mare.

UPDATE 13:18 – După actualizarea cursului valuar, monedele au astăzi, 21 iulie, următoarele valori:

1 euro = 4.8417 lei

1 dolar american = 4.2317 lei

1 liră sterlină = 5.3686 lei

NU RATA – MINISTRUL ECONOMIEI, DECLARAȚII DESPRE ÎNCHIDEREA TERASELOR DUPĂ ORA 22 DIN CAUZA NUMĂRULUI MARE DE INFECTĂRI CU NOUL CORONAVIRUS

Curs BNR euro

Euro este din nou în creștere, potrivit datelor furnizate de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, ceea ce reprezintă o veste extrem de proastă pentru românii cu rate și chirii în euro. Mai mult, specialiștii sunt de părere că moneda europeană va continua să crească și în zilele următoare.

1 euro = 4.8421 lei

Curs BNR dolar american

Așa cum vă spuneam, nu doar euro se află în creștere, ci și dolarul american. Moneda înregistrează azi o valoare mai mare decât cea din zilele trecute, potrivit cursului valutar interbancar.

CITEȘTE ȘI – VEȘTI BUNE! SALARIUL MINIM PE ECONOMIE AR PUTEA ÎNREGISTRA O CREȘTERE CONSIDERABILĂ

1 dolar american = 4.2344 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină este și ea în creștere, după cum informează Banca Națională a României. Spre deosebire de ziua de ieri, moneda înregistrează azi, 21 iulie, o valoare mult mai mare. Valorile tuturor monedelor se pot modifica însă până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și se vor afișa valorile exacte ale acestora.

1 liră sterlină = 5.3584 lei