Curs valutar BNR, 31 august 2020. Început de săptămână în forță pentru moneda europeană! Cu cât vând băncile azi 1 euro

Autor:
Publicat: 31/08/2020 | 08:20
Curs valutar BNR, 31 august 2020. Început de săptămână în forță pentru moneda europeană! Cu cât vând băncile azi 1 euro

Euro începe săptămâna în forță! Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar, moneda europeană crește astăzi și înregistrează o valoare mai mare decât cea înregistrată vineri. 

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață a oferit informații în timp real despre valorile pe care le înregistrează monedele astăzi, 31 august. Euro este din nou în creștere și începe săptămâna în forță și la fel se întâmplă și în cazul dolarului american.

UPDATE 13:06 – După actualizarea cursului valutar, monedele au astăzi, 31 august, următoarele valori:

1 euro = 4.8387 lei

1 dolar american = 4.0672 lei

1 liră sterlină = 5.3997 lei

Pe de altă parte, lira sterlină este în scădere, după cum anunță Banca Națională a României.

Curs BNR euro

Din păcate pentru toți românii cu rate și chirii în euro, moneda europeană crește astăzi și înregistrează o valoare mai mare decât cea de vineri. Mai mult, specialiștii sunt de părere că moneda va fi într-o continuă creștere și în zilele următoare.

1 euro = 4.8399 lei

Curs BNR dolar american

Dolarul american este și el în aceeași situație ca euro. Astăzi, 31 august, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea afișată la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit informațiilor afișate în cadrul cursului valutar interbancar din această dimineață.

1 dolar american = 4.0670 lei

Curs BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul american sunt în creștere, nu același lucru se întâmplă în cazul lirei sterline. Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda etse în scădere astăzi, 31 august. Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile fixe ale acestora.

1 liră sterlină = 5.4248 lei