Curs valutar BNR 4 mai 2020. Vești foarte bune. Câți lei costa azi un euro

Publicat: 04/05/2020 | 07:53
Curs valutar BNR 4 mai 2020. Vești foarte bune. Câți lei costa azi un euro

Veste bună pentru toți românii! După ce săptămâna trecută a marcat creșteri semnificative, euro scade azi și înregistrează o valoare mai mică. Dolarul american este în creștere, iar lira sterlină este în scădere, potrivit cursului interbancar afișat în această dimineață. 

UPDATE 13:06 – După actualizarea cursului valutar, monedele au următoarele valori:

1 euro = 4.8387 lei

1 dolar american = 4.4240 lei

1 liră sterlină = 5.5023 lei

Banca Națională a României a transmis ultimele informații cu privire la cursul valutar de astăzi. Euro este în scădere față de săptămâna trecută și la fel se întâmplă și în cazul lirei sterline. Pe de altă parte, dolarul american crește astăzi, 4 mai.

Curs BNR euro

Veste bună pentru românii cu chirii și rate în euro, căci moneda europeană scade astăzi și înregistrează o valoare mai mică decât cea de vineri.

1 euro = 4.8347 lei

Curs BNR dolar american

Spre deosebire de un euro, dolarul american este în creștere azi, 4 mai. Moneda înregistrează o valoare mai mare, potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României prin intermediul cursului interbancar afișat în această dimineață.

1 dolar american = 4.4209 lei

Curs BNR liră sterlină

Lira sterlină scade astăzi și are o valoare mai mică decât cea de vineri. Cursul valutar interbancar oferă informații în timp real despre valorile monedelor, însă acestea se pot modifica ușor până la ora 13, atunci când va fi afișat cursul exact al zilei de astăzi.

1 liră sterlină = 5.5002 lei

Citește și...