Curs valutar BNR 6 august 2020. Euro, din nou în creștere! Cât costă azi moneda europeană

Autor:
Publicat: 06/08/2020 | 09:19
Curs valutar BNR 6 august 2020. Euro, din nou în creștere! Cât costă azi moneda europeană

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință pentru ziua de azi. Potrivit informațiilor afișate în această dimineață, euro este din nou în creștere, spre deosebire de ziua de ieri. Pe de altă parte, dolarul american scade, iar lira sterlină este și ea în creștere.

Potrivit informațiilor oferite în această dimineață în cadrul cursului valutar interbancar, moneda europeană este din nou în creștere, din păcate pentru toți românii au rate și chirii plătite în euro.

Update 13:22 – După actualizarea cursului valutar, monedele au astăzi, 6 august, următoarele valori:

1 euro = 4.8359 lei

1 dolar american = 4.0751 lei

1 liră sterlină = 5.3679 lei

La fel se întâmplă și în cazul lirei sterline, iar dolarul american este în scădere, mai anunță Banca Națională a României.

Curs BNR euro

Așa cum vă spuneam, euro crește din nou astăzi, 6 august! Potrivit informațiilor oferite de Banca Națională a României, moneda europeană înregistrează o valoare mai mare decât cea din ziua precedentă.

1 euro = 4.8343 lei

Curs BNR dolar american

Dacă un euro este în creștere, dolarul american este în scădere, după cum anunță Banca Națională a României. Moneda înregistrează o valoare mai mică, potrivit cursului valutar interbancar afișat în această dimineață.

1 dolar american = 4.0629 lei

Curs BNR liră sterlină

La fel ca în cazul unui euro, lira sterlină creștere și ea și are azi, 6 august, o valoare mai mare decât cea de ieri. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile fixe ale acestora, de astăzi.

1 liră sterlină = 5.3530 lei