Curs valutar BNR 7 februarie 2020. Românii vor da buluc la casele de schimb valutar. Câți lei costă azi 1 euro

Publicat: 07/02/2020 | 07:58
Curs valutar BNR 7 februarie 2020. Românii vor da buluc la casele de schimb valutar. Câți lei costă azi 1 euro

Banca Națională a României a anunțat noul curs de referință al monedelor pentru astăzi, 7 februarie. Potrivit informațiilor oferite de cursul interbancar afișat în această dimineață, euro este în scădere față de zilele precedente, pierzând din valoare. Dolarul american și lira sterlină sunt în creștere, după cum informează cursul interbancar. Cu toate acestea, valorile monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când va fi afișată valoarea finală și exactă a acestora. 

UPDATE 13: 15 – Banca Națională a României a făcut public cursul de referință de azi, 7 februarie, al tuturor monedelor. Astfel, după actualizare, monedele au următoarele valori:

1 euro = 4.7642 lei

1 dolar american =  4.3499 lei

1 liră sterlină = 5.6225 lei

Specialiștii susțin că euro este în scădere față de zilele precedente, potrivit informațiilor afișate în cursul valutar interbancar, în această dimineață. Dacă vorbim despre dolarul american și lira sterlină, vă spunem că cele două monede sunt în creștere, după cum informează Banca Națională a României.

Curs BNR Euro

Cursul valutar interbancar afișat în această dimineață arată că euro este în creștere, dar, potrivit datelor oferite zilele trecute de Banca Națională a României, la ora 13, atunci când este afișată valoarea fixă a monedelor, un euro a ajuns să din valoare.
1 euro = 4.7567 lei

Curs BNR dolar

Spre deosebire de ziua de ieri, dolarul american este pe pantă crescătoare, iar specialiștii anunță că moneda va ajunge să înregistreze o valoare mai mare decât în zilele precedente.

1 dolar american = 4.3316 lei

Curs BNR Liră sterlină

Și lira sterlină este în creștere, potrivit datelor oferite de Banca Națională a României, din această dimineață. Moneda înregistrează o valoare mult mai mare decât în zilele precedente, dar cursul afișat la ora 13 va spune, cu exactitate, cât a ajuns aceasta să valoreze azi, 7 februarie.

1 liră sterlină = 5.6048 lei

Cancan.ro vă oferă zilnic informații exacte despre cursul valutar și despre valoarea pe care o înregistrează monedele, în fiecare zi. Cursul valutar va fi actualizat la ora 13:00, atunci când va fi afișată valoarea fixă a monedelor.

Citește și...