Curs valutar BNR 8 septembrie 2020. Românii au crezut că s-a stricat panoul! Cu cât vând băncile azi 1 euro

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 07:24
Curs valutar BNR 8 septembrie 2020. Românii au crezut că s-a stricat panoul! Cu cât vând băncile azi 1 euro

Banca Națională a României a anunțat cursul de referință pentru ziua de astăzi. Euro este din nou în creștere, ceea e reprezintă o veste extrem de proastă pentru toți românii cu chirii si rate plătite în moneda europeană.

În ultima perioadă, euro a tot crescut și se pare că nu se oprește. Mai mult, specialiștii sunt de părere că moneda europeană va înregistra valori tot mai mari și în zilele ce urmează.

UPDATE 13:06 – După actualizarea cursului valutar, monedele au astăzi, 8 septembrie, următoarele valori:

1 euro = 4.8545 lei

1 dolar american = 4.1136 lei

1 liră sterlină = 5.3754 lei

Astăzi, 8 septembrie, românii au crezut că nu văd bine atunci când s-au uitat pe afișajul cu valorile monedelor. Euro a crescut față de ziua de ieri, iar dolarul american este în aceeași situație. Cu toate acestea, valoarea unei lire sterline este cu mult mai mică față de cea din ziua precedentă.

Curs BNR euro

Potrivit informațiilor oferite de cursul valutar interbancar afișat în această dimineață, un euro crește din nou și astăzi, 8 septembrie, moneda înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, 7 septembrie, ceea ce reprezintă o veste extrem de tristă pentru toți românii cu rate și chirii plătite în moneda europeană.

1 euro = 4.8538 lei

Curs BNR dolar american

La fel se întâmplă și în cazul dolarului american. Banca Națională a României informează, prin intermediul cursului afișat în această dimineață, faptul că dolarul american crește și el astăzi și înregistrează o valoare mai mare decât cea de ieri, 7 septembrie.

1 dolar american = 4.1105 lei

Curs BNR liră sterlină

Dacă euro și dolarul american sunt în creștere, lira sterlină scade astăzi și înregistrează o valoare mai mică, potrivit datelor furnizate de Banca Națională a României. Cu toate acestea, valorile tuturor monedelor se pot modifica până la ora 13, atunci când cursul valutar va fi actualizat și vor fi afișate valorile exacte ale monedelor de astăzi, 8 septembrie.

1 liră sterlină = 5.4045 lei