Curtea de Apel a decis! Ce se va întâmpla cu Magdalena Şerban, criminala de la metrou

Publicat: 20/12/2017 | 16:56
Curtea de Apel a decis! Ce se va întâmpla cu Magdalena Şerban, criminala de la metrou

Curtea de Apel Bucureşti au luat o decizie în ceea ce o priveşte pe Magdalena Şerban, femeia acuzată de moartea tinerei de la metrou. Suspecta va rămâne în arest preventiv.  Judecătorii au respins contestaţia femeii şi au menţinut decizia Tribunalului Bucureşti de a rămâne în arest preventiv.

Magdalena Şerban a fost acuzată de omor calificat şi tentativă de omor.  Femeia a provocat moartea unei tinere împingând-o în faţa metroului.

Informaţii despre crima înfiorătoare de la metrou

Scenele de groază s-au petrecut în seara zilei de 12 decembrie, în jurul orei 20:00, în staţia de metrou Dristor 1. Alina Ciucu, o tânără de 25 de ani a fost împinsă pe şinele de tren de Magdalena Şerban. Pe peron nu erau multe persoane, iar martorii nu au putut oferi multe detalii la audierile care au avut loc în acea noapte la Poliţia Capitalei. Imaginile surprinse pe camerele de supraveghere arată că principala suspectă ar fi pândit momentul când victima, tânăra de 25 de ani, nu era foarte atentă, se uita în telefon, şi ar fi împins-o de pe peron pe şinele de la metrou în momentul în care trenul se apropia de staţia Dristor 1. Tânăra ar fi încercat să urce înapoi pe peron, dar suspecta ar fi împins-o cu piciorul şi ar fi izbit-o practic de metroul care tocmai intra în staţie.

Asasina a mai încercat să împingă o tânără, cu câteva ore înainte, dar nu a reuşit. S-a întâmplat în staţia Costin Georgian.

Citește și...