Cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter! Unde s-a produs

Publicat: 07/12/2018 | 07:45

Cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter, produs în apropierea Noii Caledonii -USGS. Un cutremur cu magnitudinea de 6,2 grade pe scara Richter s-a produs vineri în estul Insulelor Loyalty, situate în apropierea Noii Caledonii, în Oceanul Pacific, a anunţat Institutul american de geofizică (USGS), citat de Reuters. (Angajeaza-te si castiga 10.000$ lunar!)

Seismul s-a produs la o adâncime de 26 de kilometri, la aproximativ 189 de kilometri sud-est de orașul Tadine din Insulele Loyalty. Momentan nu a fost emisă o avertizare de tsunami. (Studio de videochat Bucuresti ofera salariu garantat!)

Un alt seism, cu magnitudinea de 7,6 grade pe scara Richter, s-a produs miercuri în Noua Caledonie. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Ce să NU faci în caz de cutremur

  •  – nu încercați să porniți gazul, în cazul în care l-ați oprit dvs. sau a fost oprit automat. Lăsăți compania de gaze să o facă;
  • – nu folosiți chibrituri, brichete, echipamente electrice, până nu sunteți siguri că nu există scurgeri de gaze;
  • – nu folosiți telefoanele decât în caz de urgență, pentru a nu ține liniile ocupate în timp ce alții au nevoie de ele; (Cel mai bun studio de videochat din Bucuresti face angajari)
  • – nu așteptați pompierii, medicii sau poliția să va ajute, deoarece s-ar putea să fie ocupați în altă parte.
Citește și...