Cutremurător! Ce își cumpără Radu Palaniță de cei 120.000 de euro câștigați azi-noapte la Românii au Talent

Publicat: 30/05/2020 | 10:28
Cutremurător! Ce își cumpără Radu Palaniță de cei 120.000 de euro câștigați azi-noapte la Românii au Talent

Radu Palaniță, mecanicul auto care l-a determinat pe FLorin Călinescu făcut să apese Golden Buzz-ul, a câștigat Românii au Talent, sezonul 10. Din cei 120.000 de euro, talentatul concurent vrea să își cumpere o casă, dar va ajuta și oamenii nevoiași.

Câștigătorul sezonului 10 s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, atunci când a cântat pentru prima dată la o petrecere. Auzindu-i povestea, jurații au reacționat imediat. Prima care a luat cuvântul de la masa juriului a emisiunii de la Pro TV a fost Andra: „Știi ce nu înțeleg eu, Radu: până la petrecerea aia, tu nu ai încercat niciodată să cânți?”. Radu Palaniță i-a răspuns: „Nu, niciodată”.

Citește și: Cine este Radu Palaniță, câștigătorul sezonului 10 Românii au Talent. Ce făcea, de fapt, înainte să participe la emisiune

Surprinsă, artista a afirmat: „Este incredibil! Adică, a fost nevoie de o petrecere, de o beție ca să îți dai seama că tu ai vocea asta! superbă! Poate de acum în colo, iată, colegul meu de breaslă: Radu. Îți doresc succes în tot ce faci și… mi se pare incredibil, știi… cum abia la vârsta asta ți-ai dat seama de talentul ăsta incredibil. Ce voce superbă!”.

Ulterior, Florin Călinescu a declarat: „Eu îți mulțumesc că ai făcut acest pas. (…). Se întâmplă următorul lucru, măi, copii: deci, câteodată, știi, nu trebuie să lași doar pe mâna destinului sau pe mâna eu știu cui… știi? Și atunci, eu vă spun ceva: eu, cel puțin, de un mecanic auto am nevoie, da! Vreau să te responsabilizez”.

Voi ajuta o familie nevoiașă

Radu Palaniță a declarat, recent, că dacă va câștiga marele premiu la Românii au talent, „îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta și o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM”.

Artistul le-a mulțumit și celor care l-au votat: „Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”.

A fost concurent la “Vocea României”

Dacă primul concurs i-a lăsat un gust amar, a doua oară a fost cu noroc: „Nu este prima data când particip la un concurs. Am participat recent la «Vocea României». Din păcate, nu am reușit să întorc niciun scaun. Sper la un trei de da. Sper la un trei de da. (…).

Nu am niciun fel de studii muzicale, însă, am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a mărturisit Radu Palaniță în cadrul ediției trecute de la “Românii au talent”, sezonul 10.

Nu rata: Cine a câștigat FINALA Românii au Talent – Live Update pe Pro TV