Cutremurător! Ce mesaj a apărut, scris cu cretă, pe trotuarul din fața capelei Cimitirului Bellu, unde este depus trupul Cristinei Țopescu

Publicat: 16/01/2020 | 09:59

Sunt ultimele ore în care cei care au iubit-o pe Cristina Țopescu îi mai pot aduce un omagiu. La capela Cimitirului Bellu, oamenii au venit încă de ieri cu o mulțime de flori, dar și cu lumânări și mesaje pentru regretata jurnalistă.

UPDATE 10:10 – Mașina mortuară a ajuns la capela Cimitirului Bellu, acolo unde este depus sicriul cu trupul fără viață al Cristinei Țopescu. Aceasta va fi dusă la crematoriu.

UPDATE 10:20 – Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a ajuns la Crematoriul Vitan-Bârzești. Familia regretatei jurnaliste s-a aflat la fața locului, iar sicriul a fost adus prin spatele clădirii.

UPDATE 10:36 – Cristina Țopescu a fost incinerată.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu este depus, în continuare, la capela Cimitirului Bellu din Capitală, acolo unde oamenii încă mai pot veni pentru a-i aprinde o lumânare regretatei jurnaliste și pentru a-i aduce acesteia un ultim omagiu. În fața capelei s-au adunat numeroase lumânări, flori, dar și mesaje care îți fac pielea de găină.

Chiar în fața capelei din Cimitirul Bellu, acolo unde se află depus sicriul cu trupul fără viață al Cristinei Țopescu, a apărut un mesaj cutremurător. „Vă iubim” – scris din lumânări, iar pe trotuar s-a scris, cu cretă roșie, „Cristina Țopescu”. 

Mai mult, tot în fața capelei, oamenii au mai pus un mesaj la fel de dureros, în care se specifică faptul că regretata jurnalistă era o mare iubitoare de animale.

UPDATE 12:34  -La crematoriul Vitan-Bârzești au ajuns și Ștefan Bănică, fratele mai mic al Cristinei Țopescu, dar și Andreea Berecleanu și mama regretatei jurnaliste.

„Vă iubim, doamna Cristina Țopescu. Dumnezeu să o odihnească în pace! Să iubești un animăluț, câine sau pisică, înseamnă să iubești din toată inima” este mesajul pus de cei care au iubit-o pe Cristina Țopescu, în fața capelei din Cimitirul Bellu.

Rămas bun, Cristina Țopescu!

În numai câteva ore, Cristina Țopescu va fi incinerată la crematoriul Vitan-Bârzești din Capitală. Potrivit informațiilor din spațiul public, urna cu cenușa jurnalistei va ajunge în Oradea, acolo unde, în prezent, locuiește mama acesteia.

 

Citește și...