Cutremurător! Ce mesaje au postat pe Facebook tinerii găsiți împușcați într-un bar din Arad

Publicat: 07/03/2018 | 12:38

Crimă urmată de sinucidere într-un bar din comuna Târnova, județul Arad. Rafael-Emanuel Neamțiu, un tânăr de 23 de ani, și-a împușcat, cu o armă de vânătoare artizanală, iubita, pe nume Luca Gabriela, o barmaniță de 24 de ani, apoi s-a sinucis, în noaptea de marți spre miercuri.

Potrivit primelor informații din anchetă, cei doi s-ar fi certat pentru că tânăra anunțase că vrea să plece la muncă în Germania. Tânărul, un ospătar care lucra la un restaurant din Ineu, ar fi  împușcat-o de mai multe ori pe iubita lui, înainte de a se sinucide. Cei doi ar fi avut o relație de aproximativ un an, iar până acum nu ar mai fi avut loc certuri între ei.

Înainte de crimă, tânărul fusese la o înmormântare, împreună cu rudele sale. Cum s-a întors, s-a dus direct la iubita lui, marți seară. Ar fi închis ușa pe dinăuntru și, după ce s-au certat, a omorât-o pe fată, apoi s-a împușcat și el, în cap.

Crima a avut loc în Arad

În ultimele zile, pe conturile personale de socializare, cei doi au scris trei mesaje, în care își strigau disperarea. Conform fotografiilor de pe Facebook, tânărul era fan declarat al petrecerilor, iar într-una dintre poze apare alături de Loredana Chivu.

Pe 19 februarie, Rafael-Emanuel Neamțiu s-a pozat la hanul unde lucra ca ospătar și a urcat fotografia pe contul personal de socializare, în dreptul căreia a scris și un mesaj, adresat, mai mult ca sigur, iubitei sale. “Dacă te întrebi unde sunt… Caută-mă în trecut…”, a scris tânărul lângă imagine.

După cuvintele postate de Rafael-Emanuel Neamțiu, Luca Gabriela a scris pe contul personal de Facebook, două mesaje care au scos în evidență faptul că se află într-o perioadă în care suferă enorm.

“Off, s-a dus totul de râpă, au fost doar amăgiri de copii mici, dar au rămas amintiri și “Într-o zi vei fi și tu ca mine, trist și supărat. Atunci poate vei ști și tu cât de tare doare” au fost mesajele scrise de Gabriela.

Citește și...