Cutremurător! Cum arată acum mormântul lui Răzvan Ciobanu, la 18 zile după ce creatorul de modă a fost condus pe ultimul drum

Autor: I.D.
Publicat: 20/05/2019 | 08:33
Cutremurător! Cum arată acum mormântul lui Răzvan Ciobanu, la 18 zile după ce creatorul de modă a fost condus pe ultimul drum

Accidentul teribil în care a murit fostul creator de modă Răzvan Ciobanu a lăsat în urmă ipoteze, scenarii și semne de întrebare care nu și-au găsit, încă, răspunsul. Dar, dincolo de toate, moartea lui Răzvan Ciobanu a îndoliat o familie, iar ancheta aflată în desfășurare va lămuri, în ultimă instanță, toate circumstanțele care au dus la tragedie.

Răzvan Ciobanu este înmormântat în cimitirul Progresul 1 din București, iar locul său de veci a devenit loc de pelerinaj. Mormântul fostului creator de modă este acoperit, în permanență, cu flori și coroane, iar lumânările și candelele ard tot timpul. Prieteni, apropiați sau, pur și simplu, curioși, trec în fiecare zi pe la mormânt și lasă în urmă o floare sau o lumânare în memoria fostului designer care a murit fulgerător.

Mormântul lui Răzvan Ciobanu a devenit loc de pelerinaj

Citește și: RĂZVAN CIOBANU, UN BĂRBAT VIOLENT? STEPHAN PELGER A FĂCUT DEZVĂLUIRI INCREDIBILE

Ce s-a găsit pe hardurile lui Răzvan Ciobanu

Au tot existat zvonuri imediat după moartea lui Răzvan Ciobanu conform cărora designerul ar fi fost omorât pentru că deținea informații compromițătoare despre mai multe personalități din România. Ei bine, Laura Vicol, avocata lui Răzvan Ciobanu a lămurit întreaga situație și a spus ce anume s-a găsit pe hardurile luate din casa lui Răzvan Ciobanu.

„Hardurile şi un laptop au fost găsite de mama lui Răzvan Ciobanu şi acum sunt la mine. Hardurile conţin schiţe, prezentări de modă. Nu este nimic adevărat din speculaţiile care s-au făcut”, a declarat avocata la Antena Stars.

Nu rata: RĂZVAN CIOBANU ”I-A ȘOCAT PE TOȚI CU CEEA CE A FĂCUT”! S-A ÎNTÂMPLAT CÂND ERA LA LICEU

Citește și...