„Da, de asta mi-am omorât copilul” Ce le-a spus educatoarea criminală procurorilor

Publicat: 15/03/2018 | 12:20

Oana Neț, educatoarea criminala din Timiș, a șocat o țară întreagă! Femeia și-a ucis cu sânge rece fetița de doar 4 ani, marți (13 martie). Femeia în vârstă de 38 de ani i-a tăiat venele micuței și a înecat-o în baie. Potrivit anchetatorilor, după ce a comis oribila crimă, Oana Neț a încercat să se sinucidă. Femeia a băut erbicid, pentru a scăpa de consecințele faptei sale.

Educatoarea criminală a fost reținută de către polițiști și prezentată în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. Ancheta a început cu interogarea ei, iar ce a declarat educatoarea criminală utorităților i-a șocat chiar și pe procurori. Ea a vorbit câteva ore și le-a spus procurorilor că nu are o explicație logică. Cu toate acestea, le-a menționat că de ceva timp se gândea să divorțeze de soțul ei, Marius Neț. Certurile dintre ei ar fi fost confirmate și de vecinii lor. „Da, de asta mi-am omorât copilul”, le-ar fi spus femeia, potrivit stirilekanald.ro.

Soțul Oanei Neț este în stare de șoc

 Crima a avut loc în timp ce soțul educatoarei era plecat la serviciu. Oana Neț s-a încuiat în baie și a ucis-o pe micuță. Tatăl fetiței este în stare de șoc și acum. Nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat și nu știe ce putea face pentru a opri tragedia.

„Primul lucru fugea la mama…Îi zicea…mami, am venit să te pup și să-ți spun cât te iubesc. Relația dintre mamă și fiică aș putea spune că era mai apropiată decât tată și fiică”, a spus Marius Neț, soțul educatoarei criminale.

Citește și...