Dan Bittman tremura în fața lui Moș Crăciun: ”Mă puneau să cânt la vioară! De acolo am aruncat-o!”

Publicat: 14/12/2018 | 09:56

Dan Bittman și-a amintit, acum, în preajma Sărbătorilor, de copilărie, de Crăciunul petrecut atunci, lângă brad, dar și cu frica de Moș Crăciun. Artistul povestește cum, de teama Moșului, a renunțat să mai cânte la vioară.

„Părinţii se dădeau peste cap să fie copilul mulţumit. Bradul mi se părea uriaş, mi-era frică de Moş Crăciun mă puneau să cânt la vioară, de acolo am şi aruncat vioara. La noi în familie era o tradiţie, tata violonist, e nasol când părinţii cred că şi copiii trebuie să facă aceeaşi chestie. Eu scârţâiam, aoleu, ăsta n-are talent la nimic. Toţi mă aplaudau din politeţe şi după aia se împărţeau cadourile”, a spus Dan Bittman potrivit Antena Stars.

Dan Bittman a mai amintit și ce cadouri primea. „Normale pentru vremea aia, nici nu ştiu dacă la o anumită vârstă reuseşti să apreciezi. Nu erau atât de impresionante cum sunt acum, primeam lucruri normale, o ciocolăţică”, a spus Dan Bittman.

Trupa Holograf a fost invitată luni seara la Sala Studio a Teatrului Național din București, acolo unde a avut loc reprezentația spectacolului „Dacă noi ne iubim’, un musical interpretat de un grup de adolescenți, chiar pe muzica lui Bittman și a colegilor lui!

Citește și...