Dan Bursuc, la momentul adevărului. Celebrul impresar al maneliștilor a dezvăluit câți bani câștigă într-o lună. Suma e amețitoare

Publicat: 29/03/2018 | 23:28

Dan Bursuc este considerat regele maneliştilor. Celebrul impresar reprezintă numeroși artiști, motiv pentru care câștigă pe măsură. Invitat la un post TV, bărbatul a fost sincer și a dezvăluit cât câștigă lunar. Conform propriilor afirmații, Dan Bursuc își rotunjește veniturile, în fiecare lună, cu 5.000 – 6.000 de euro. O sumă deloc de neglijat dacă ținem cont de situația din România.

Altfel, garderoba celebrului impresar se întinde pe zeci de metri pătraţi iar colecţia cu sutele de perechi pantofi pe care le deţine le-ar face pe femei să crape de invidie. În urmă cu aproape doi ani, britanicii de la BBC au fost interesaţi de luxul în care trăieşte manelistul. Dan Bursuc, sau „Dan the Badger”, spune în documentar că se consideră un ţigan stilat. Nu le-a arătat, însă, şi colecţia de brichete din aur masiv şi cea a ceasurilor exclusiviste.

Dan Burscu a lansat nume grele

Dan Bursuc are şi propria şcoală de muzică dedicată tinerilor manelişti. Elevii săi sunt cazaţi în mai multe camere din care răsună acordurile viitoarelor hituri pe sistem. Versuri precum „duşmanii îmi poartă pică” sau „of, viaţa mea”, sunt învăţate şi de pe portativ. O cântăreaţă de operă îi şcoleşte pe viitorii manelişti.

Sorin Copilu de Aur sau Laura Vaas sunt doar câteva voci reprezentative lansate de Dan Bursuc. La nunţile la care aceştia sunt invitaţi să cânte, fanii şi cei care speră să ajungă în ograda lui Bursuc se strâng ciorchine.

Citește și...