Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, a avut coronavirus. Momente de panică: „Simptome ca la carte”

Publicat: 10/09/2020 | 13:13
Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, a avut coronavirus. Momente de panică: „Simptome ca la carte”

Vedeta Kanal D, Dan Cruceru, a fost infectat cu noul coronavirus. Prezentatorul Survivor România și-a făcut curaj să le povestească fanilor, la ceva timp după ce s-a vindecat.

Totodată, Dan Cruceru a mers să doneze plasmă pentru a salva alte vieți. Întreaga experiență, pe blogul lui.

Citește și: Dan Cruceru, prezentatorul Survivor România, dezvăluiri incendiare: ”Am avut virusul Dengue” + ”Mi-am schimbat pielea de 3 ori!”

„Da, am avut Covid. Iar acum simt că pot să vorbesc despre asta pentru că are legătură cu ceva mai mult decât o experiență strict personală. Are legătură cu salvarea altor vieți.

Am avut virusul, cu simptome ca la carte. Și aproape toată familia mea a trecut prin această boală. Am fost internați timp de zece zile în spital. Totul în urmă cu mai bine de o lună. Ne-a fost rău, dar acum suntem cu toții foarte bine. În acea perioadă, nu eram implicat în vreun proiect de televiziune, iar interacțiunile mele, înainte de aflarea diagnosticului, fuseseră doar cu persoane foarte apropiate.

Din fericire, nimeni altcineva nu a fost infectat de către noi. Relatarea mea despre experiența bolii mi-aș dori să o limitez la cele deja afirmate. Articolul de astăzi este despre altceva: despre ce putem face noi, cei care depășim îmbolnăvirea pentru cei din jurul nostru”, a spus vedeta Kanal D.

Nu s-a dat înapoi de la salvarea de vieți

„Am fost contactat în repetate rânduri, după externare, de cei de la Centrul de Transfuzie Sanguină București. Haideți să donați plasmă! E mare nevoie de asta și ar fi păcat să nu o faceți! Din toată familia, am fost singurul eligibil pentru donare.

Nu rata: Dan Cruceru, trei luni departe de soție și copii. Mesajul emoționant postat de prezentatorul de la “Survivor România”. “Ultima poză făcută împreună. Eu am plecat să…”

Cei care pot dona plasmă după Covid sunt foarte puțini. Trebuie să fie sănătoși, să nu se afle sub un tratament, să nu fi suferit operații în ultima vreme, sunt multe condiții care trebuie îndeplinite ca o persoană să fie declarată eligibilă. Și, la final, rămân foarte puțini. Iar tratamentul cu plasmă este cel mai bun împotriva acestei boli. Plasma de la un pacient vindecat de Covid conține anticorpi specifici și, mai ales pentru cazurile grave, e un fel de “elixir” pentru vindecare”, a mai spus Dan Culceru.