Dan Petrescu, dezamăgit de rezultatul din „Gruia” cu Slavia: „Am primit mult prea ușor gol!”

Autor: Cristian P
Publicat: 21/08/2019 | 10:02
Dan Petrescu, antrenorul principal al campioanei României, nu și-a putut ascunde dezamăgirea faț ăde înfrângerea pe care elevii săi au suferit-o în „Gruia” în manșa tur a play-off-ului Champions League, scor 1-0 cu Slavia Praga, rezultat care îi îndepărtează pe ardeleni de grupele Champions League.

„Bursucul” a recunsocut superioritatea cehilor în primul mitan însă a spus că după aspectul jocului prestat de elevii săi în repriza a doua, un rezultat de egalitate ar fi fost mai echitabil.

„Suntem foarte supărați de rezultat. În prima repriză ne-au dominat la posesie și la pase, dar nu la ocazii. Noi am avut două ratări mari ale lui Țucudean, o dată cu capul, o dată cu piciorul, și una a lui Djokovic. Eu nu mi-aduc aminte de un șut pe spațiul porții trimis de ei. Au dat un gol ca la tenis de masă, a dat cu latul, am primit golul mult prea ușor. În repriza a doua, nu au avut niciun șut. Nu îmi aduc aminte. Cel mai bun om al lor a fost portarul, chiar dacă au o echipă ofensivă. Nu știu ce va fi la retur”, a declarat Dan Petrescu, antrenorul principal al CFR Cluj la finalul meciului.

Golul victoriei cehilor la Cluj a purtat semnătura lui Masopus în minutul 28, acesta punctând cu largul concurs al golakeeperului Arlauskis. De notat ar fi că ardelenii au avut o bară prin Rondon iar Omrani a ratat șansa  unei remize irosând o lovitură de la 11 metri în minutul 79. În returul de la Praga, care va avea loc miercuri, 28 august de la ora 22:00, Slavia pleacă cu prima șansă la victorie.

În cazul în care nu va reuși să întoarcă rezultatul din „Gruia” și va fi eliminată din Champions League, CFR Cluj va continua aventura europeană a acestui sezon în grupele Europa League.

Citește și...