Dana Marijuana, prima apariție la TV după moartea tatălui ei! Mărturisiri neașteptate despre fiicele sale

Publicat: 13/06/2018 | 09:09

Dana Marijuana, pe numele din buletin Dana Coteanu, și-a susprins fanii cu cea mai recentă apariție publică. Fosta cântăreață de muzică hip hop a venit la o emisiune îmbrăcată în haine de doliu, însă accesoriile folosite și coafura ei au făcut-o să strălucească. În fața camerelor de filmat, vedeta a vorbit despre moartea dureroasă a tatălui ei, fiicele sale și viața ei de când a renunțat la muzică. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Citește și: Cum a petrecut Dana Marijuana, după ce s-a aflat că tatăl ei a murit!

Prezentă în platoul cadrul emisiunii “Agenția VIP”, Dana Marijuana a dezvăluit că nu e o femeie singură. Iubește și e iubită, după divorțul de bărbatul cu care are două fiice. Ea a mărturisit că locuiește împreună cu actualul iubit și fetița ei cea mică. Asta pentru că, cea mare este în grija tatălui ei.

La un moment dat, ea părea nostalgică rememorând perioada în care concerta și se bucură când oamenii îi spun că încă îi ascultă piesele. Dana Marijuana a vorbit de boala care l-a măcinat pe tatăl ei.

“Îmi place sincer realitatea mult mai mult. Mi-a rămas după părinţii mei atelierul, reparaţii de bijuterii, creaţii. Am lucrat împreună. Am renunţat la cântat. Vine lumea la mine şi spune: «Tocmai ţi-am asculat melodia». Nu ştiu, e un trend al anilor ’90. (…).

Nu mi-ar fi plăcut să ştie lumea în momentul în care s-a întâmplat. Nu e un lucru plăcut, nu e un lucru cu care să te lauzi. Am dorit ca trecerea asta a lui să fie liniştită. A suferit mult. A fost bolnav şi boala asta a provenit de la foarte mulţi nervi. S-a destabilizat foarte mult şi după moartea mamei mele. Zilnic vorbele lui le folosesc. (…). Noi eram împăcaţi. Îi plăcea să spună ce vreţi voi. Noi acasă eram ok. Am avut nişte discuţii. (…) Fata cea mare este cu tatăl ei, iar cea mică stă cu mine. Nu sunt singură, am un bărbat puternic lângă mine”, a povestit Dana Marijuana în cadrul emisiunii “Agenția VIP”.

Citește și: Dana Marijuana a ascuns faptul ca tatal sau a murit in urma cu un an! Motivul pentru care nu a vrut sa se stie

Citește și...