Acasă » Exclusiv » Dani de la Satu Mare, acuzat de șantaj! Milionara ANG PROPERTIES a venit la tribunal pentru a-și vedea fratele, aflat după gratii

Dani de la Satu Mare, acuzat de șantaj! Milionara ANG PROPERTIES a venit la tribunal pentru a-și vedea fratele, aflat după gratii

De: Adrian Nicolae 08/09/2023 | 23:40

Grigore Dănuț Hotcă – supranumit și Dani de la Satu Mare – este, pe bună dreptate, fratele-problemă al Nicoletei Manea, milionara care, alături de soțul său Alexandru Manea, gestionează o afacere de succes cu proprietăți de lux în zona de nord a Capitalei. Cum un necaz nu vine niciodată singur, Dănuț Hotcă respectă ”regula” nescrisă și, după un lung șir de ilegalități bifate de-a lungul timpului, reușește ”performanța” de a fi acuzat și de șantaj. CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

În data de 8 septembrie 2023, Grigore Dănuț-Hotcă a fost scos, temporar, din spatele gratiilor, acolo unde ispășește o pedeapsă de 1 an și 10 luni de închisoare (mai multe detalii AICI), și dus în fața judecătorilor de la Judecătoria Sectorului 1 al Capitalei.

Cazierul judiciar al fratelui milionarei ANG LUXURY PROPERTIES – firmă care, la rândul ei, este citată într-un proces care are ca obiect ”concurența neloială” (informații detaliate AICI) – este unul apreciabil, în sensul negativ al termenului.

  • A fost acuzat de loviri și alte violențe, condamnat de Curtea de Apel Oradea la 1 an și 10 luni de închisoare cu executare.
  • A fost acuzat de tulburarea liniștii publice.
  • A fost prins, în anul 2021, conducând un autoturism (implicat într-un accident), cu toate că avea permisul suspendat; fratele milionarei ANG Luxury Properties a fugit de la locul accidentului, fiind ulterior identificat de polițiști.
  • A intrat în atenția procurorilor DIICOT, fiind protagonistul unei ”confiscări speciale” – 0,75 grame, 1,53 grame și 0,6 grame substanțe care conțin cocaină rămasă în urma analizelor de laborator.

CANCAN prezintă, în exclusivitate, informații din dosarul în care Grigore Dănuț Hotcă este acuzat și de șantaj, după ce – inițial – fusese cercetat pentru ”amenințare”.

Grigore Dănuț Hotcă, supranumit și Dani de la Satu Mare, a ajuns încătușat, la judecată

Milionara ANG LUXURY PROPERTIES a venit Judecătoria Sectorului 1 pentru a-și vedea fratele teribilist

 Vineri – 8 septembrie 2023 -, Nicoleta Manea a ”descins” la Judecătoria Sectorului 1, pentru a-și vedea, din nou, fratele teribilist.

Acesta a fost adus încătușat pentru a afla decizia instanței în dosarul în care se confruntă cu Theodor Iliescu, cel pe care l-a amenințat cu o bătaie cruntă pentru că a intervenit în scandalul autoturismelor furate din Germania, punctul de pornire al noului dosar penal. (înregistrare audio-șoc AICI)

 Potrivit informațiilor obținute, în exclusivitate, de CANCAN, Theodor Iliescu – mai întâi amenințat de Grigore Dănuț Hotcă și apoi șantajat de acesta – a declarat în fața judecătorilor că fratele milionareai ANG LUXURY PROPERTIES a fost ”deranjat” de faptul că a reușit să afle că un autoturism Porche Panamera – furat în Germania – ar fi fost înmatriculat în România și se afla în posesia sa.

”Dani de la Satu Mare” s-a enervat teribil aflând că Theodor Iliescu făcea demersuri pentru ca bolidul respectiv să ajungă la proprietarul de drept din Germania – o firmă de închirieri auto -, acolo unde, ulterior, a și ajuns.

Inițial, le-a spus Theodor Iliescu judecătorilor, atitudinea lui Hotcă a fost una de tip ”rece-cald”, acesta spunându-i să nu îi fie frică de nimic, fiindcă nu are nimeni nimic cu el. Ulterior, situația s-a schimbat radical, iar ”Dani de la Satu Mare” ar fi trecut de la amenințări la șantaj, încercând să îl facă pe Iliescu să renunțe la demersul său.

Și procurorul de caz a transmis că Grigore Dănuț Hotcă l-a avertizat pe Theodor Iliescu că îl va bate ”dacă se va mai amesteca în treburile sale” – proferând și alte amenințări – și va încerca să continue demersul ca proprietarul din Germania al mașinii să o recupereze. Procurorul a explicat că ”metoda” la care a apelat Hotcă constituie ”șantaj”.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1, analizând toate informațiile prezentate, au dispus, astfel, ”schimbarea încadrării juridice din amenințare în infracțiunea de șantaj”.

Cum ajungeau bolizii de lux în România. Prejudiciu de 1 milion de euro în Germania

 ”Combinația” în care a fost implicat fratele milionarei ANG LUXURY PROPERTIES – angajat al firmei care tranzacționează prorietăți de lux – l-a avut ca personaj principal pe Lorenz Michael Năsturică.

Conform autorităților judiciare din Germania – prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE -, Năsturică ar fi furat mai multe autoturisme de lux de la o firmă de închirieri auto.

  • Porche Panamera 4-E Hybrid – mașină care a ajuns la Grigore Dănuț Hotcă și care a dus la conflictul dintre acesta și Theodor Iliescu, mutat acum în fața judecătorilor.
  • Lamborghini Huracan.
  • Mercedes Benz AMG G63.
  • 2 autoturisme Mercedes Benz E63 AMG.

Polițiștii germani au stabilit un prejudiciu de 1 milion de euro în urma acestor furturi comise de Lorenz Michael Năsturică.

Fratele milionarei ANG LUXURY PROPERTIES a declarat, în fața anchetatorilor, că nici nu îl cunoștea pe Theodor Iliescu, intrând în posesia numărului de telefon al acestuia printr-un prieten de-al său, Alexandru Gruia. Hotcă s-a declarat ”supărat” pentru că dăduse 100.000 de euro pe o mașină, iar Poliția i-o ridicase din cauză că autoturismul fusese furat în Germania.

Dănuț Hotcă a recunoscut, de altfel, toate amenințările și înjurăturile la adresa lui Theodor Iliescu, dar a declarat că nu a intenționat, niciodată, să îl agreseze fizic și că regretă atitudinea pe care a avut-o. Ulterior, fratele milionarei ANG LUXURY PROPERTIES a fost audiat în calitate de inculpat pentru infracțiunea de amenințare și, după cum precizam mai sus, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au schimbat – vineri, 8 septembrie – încadrarea, iar teribilistul Dănuț Hotcă este acuzat, acum, de șantaj.

Milionara Nicoleta Manea a venit să-și susțină fratele aflat la necaz

”Cu avocatul tău cu tot, să-l iau în p… și tine și pe el și să mă p… pe tine și pe el!”

Fratele Nicoletei Manea, milionara ANG LUXURY PROPERTIES, a fost ”slobod” la gură înainte de a fi trimis după gratii, amenințându-l pe Theodor Iliescu pentru că acesta și-a ”permis” să meargă la Poliție pentru a constata dacă mașina de la care a pornit întreg scandalul era înmatriculată.

”Dani de la Satu Mare”, supărat pentru îi sunt stricate ”combinațiile” aflate dincolo de lege, s-a lansat în atacuri verbale furibunde care l-au inclus și pe avocatul lui Iliescu, acesta fiind înjurat fără reținere.

”Theodor Iliescu – Da` nu-nțeleg ce problemă ai, ce s-a-ntâmplat…

Grigore Dănuț Hotcă – Cu avocatul tău cu tot, să-l iau în p… și tine și pe el și să mă p… pe tine și pe el, mă, ai auzit?

Theodor Iliescu – Da` eu nu înțeleg de ce vorbești așa…

Grigore Dănuț Hotcă – Păi tu mă cauți pe mine pe la Poliție, să vezi tu dacă e înmatriculată mașina… Care-i, mă, problema ta? Bă, te prind, te bat, să moară mama. Așa bătaie-ți dau de te ascult cu urechea, bulangiule care ești, ascultă-mă ce-ți spun. Că tu nu mă cunoști, bă, fraierule!

Theodor Iliescu – Da` tu mă cunoști?

Grigore Dănuț Hotcă – O să mă cunoști acuma, facem cunoștință, mâine îți garantez că ne vedem. Să vezi ce cheie-ți fac eu ție și ce-ți dau eu ție de-ți sună apa-n cap.

Theodor Iliescu – Tu ești pregătit pentru mine, așa, dacă nu mă cunoști?

Grigore Dănuț Hotcă – Eu îs pregătit, ți-am scos cazierul, mă pi…dă, sunt pregătit pentru oricine în România asta, nu numa` pentru tine, pentru oricine”, îl avertizează fratele Nicoletei Manea pe interlocutor. (înregistrarea integrală AICI)

 

Nicoleta Manea nu l-a putut potoli pe ”Dani de la Satu Mare”

”Imperiul” financiar ANG, deținut de Nicoleta și Alexandru Manea, este format dintr-o adevărată de rețea de firme care aduc ”Regilor Imobiliarelor” venituri uriașe.

  • ANG Luxury Properties SRL
  • Noam Design Group SRL
  • Monarc Luxury Homes SRL
  • The Agency RO SRL
  • Aenama Investment SRL
  • Loffice Hub SRL
  • ANG Rezidențial SRL
  • ANG Real Estate Group SRL
  • ANG LandMark Real Estate SRL
  • ANG Luxury International SRL
  • IHome Design SRL
  • Nastelli Diamonds SRL
  • Nico Dani SRL
  • Cămara Zînelor SRL

Nicoleta și Alexandru Manea – acuzați, alături de alte firme, de concurență neloială în dosarul înregistrat la Tribunalul București – precizează, chiar pe site-ul agenției ANG Luxury Properties, că afacerea pe care o gestionează funcționează la cei mai înalți parametri, iar cifrele sunt de ordinul a sute de milioane de euro, în unele cazuri fiind vorba și despre tranzacții-record, ceea ce transformă această agenție în ”lider de piață în tendințe, design, marketing și vânzări”.

Dincolo de afacere, însă, ”aventurile” fratelui Nicoletei Manea, angajat al ”imperiului” ANG, arată și cealaltă ”fațetă” a realității, una cu tușe sumbre.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Lucrează de 12 ani în presa centrală și este autorul unor investigații jurnalistice centrate pe domeniul Justiției, dar și pe conexiunile dintre mediul politic și cel de afaceri. S-a alăturat echipei CANCAN în anul 2019, în prezent fiind citeste mai mult
Parteneri
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu despre ea
Locul din România unde se află CEA MAI FRUMOASĂ stradă din Europa / Puțini știu...
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să alerg un miel”. Blondina face dezvăluiri inedite
Cum vor petrece Paștele Oana și Viorel Lis: „O să mă duc pe câmp să...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator au demascat capcanele de pe masa de Paşte
EXPERIMENT. Pască plină de mucegai, drob cu probleme şi cozonac fără lapte. Analizele de laborator...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește ușor și are un preț accesibil
Peștele pe care trebuie să îl ai pe masa de Paște. E gustos, se gătește...
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu Nicolae Ceaușescu
De ce scârțâie, de fapt, metroul când ajunge în Gara de Nord. Are legătura cu...
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
TAXA obligatorie în România. Nu poți evita plata ei, oricine ai fi
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în trei paşi pentru destabilizarea Ucrainei
Rusia pune la cale revendicarea victoriei pe câmpul de luptă. În ce constă planul în...
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Cutremur în tenis. HALEP a făcut anunțul: Nu se poate așa ceva
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie conroversată
Vârsta de pensionare ar putea crește în România. Datele care ar duce la o decizie...
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții de minimă decență”
Un român a făcut CALCULUL complet: „Cât costă să locuiești, singur, în Londra, în condiții...
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A fost un şoc foarte mare pentru ea!”
Mihăiţă Neşu a rupt tăcerea şi a spus adevărul despre divorţul de soţia sa: „A...
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a rămas surprinsă de ce era în ea. A povestit totul
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de euro pe lună”
Cum arată apartamentul de lux în care locuiește Raluca Bădulescu în chirie: „Plătesc 1.300 de...
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Clădirea emblematică din București în care s-ar petrece lucruri stranii. Unii spun că este bântuită
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai mulți dintre decedați nu au avut coșciug”
Orașul din România în care se construiește un ansamblu rezidențial peste o necropolă: “Cei mai...