Dani Mocanu a filmat un videoclip cu mascații Jandarmeriei din Dâmbovița?! Ancheta a început deja

Publicat: 02/08/2018 | 10:23
Dani Mocanu a filmat un videoclip cu mascații Jandarmeriei din Dâmbovița?! Ancheta a început deja

Dani Mocanu e din nou în mijlocul unui scandal și ar putea avea noi probleme cu legea! Asta după ce controversatul manelist ar fi filmat un clip pentru una dintre piesele sale cu mai mulți mascați de la Jandarmeria din Dâmbovița. În prezent, oficialii de la Parchetul Militar cercetează o reclamație referitoare la un videoclip care aparține lui Dani Mocanu. 

Dani Mocanu, anchetat după ce ar fi filmat un clip cu mascații Jandarmeriei din Dâmbovița

Este anchetă de proporții la Inspectoratul de Jandarmi al județului Dâmbovița! Totul a pornit de la o reclamație în care s-a spus că manelistul ar fi obținut aprobare ca o trupă de intervenție a Jandarmeriei Dâmbovița să apară într-un videoclip de-al său. Clipul ar fi fost înregistrat în 2017 și a strâns milioane de vizualizări.

După cum puteți observa în imaginea din clip apar 5 mascați, care, după semnalmente și după echipamentul pe care-l purtau, se poate trage concluzia că cele reclamate sunt adevărate. Unele surse spun că Inspectortaul de Jandarmi Dâmbovița ar fi primt în schimbul “nchirierii” trupei speciale suma de 1.000 de euro, cu titlu de sponsorizare de la o fundație.

Ca o ironie a sorții, Jandarmeria Dâmbovița a participat cu trupele speciale la perchezițiile făcute acasă la Dani Mocanu, anul trecut, atunci când manelistul a fost cercetat pentru proxenetism de către procurorii DIICOT Dâmbovița.

Știre în curs de actualizare.

Citește și...