Dani Mocanu ar fi plătit ca să apară cu mascații într-un videoclip! Plata s-ar fi făcut sub formă de sponsorizare către Jandarmeria Dâmbovița

Publicat: 06/08/2018 | 13:25

Dani Mocanu a plătit ca să apară cu mascații într-un videoclip. Manelistul ar fi dat 1.000 de euro Jandarmeriei Dâmbovița, sub formă de sponsorizare. În acest caz a fost deschis un dosar penal și care e cercetat chiar șeful Jandarmeriei, colonelul Matei Viorel Dumitru. 

Inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa e cercetat de Parchetul Militar, scrie dambovitanews.ro. Colonelul Dumitru e acuzat că ar fi intrat în contact cu Dani Mocanu, iar șeful IJJ Dâmbovița ar fi fost de acord să-i pună la dispoziție manelistului un efectiv de mascați pentru a filma videoclipul.

Dani Mocanu a plătit către Jandarmeria Dâmbovița, sub formă de sponsorizare, suma de 1.000 de euro, prin intermediul unei fundații, scrie sursa citată.

Aflat în concediu în acest moment, colonelul Matei Viorel Dumitru se pregătește să plece în Afganistan, urmând să fie înlocuit de la șefia I.J.J. Dâmbovița.

Parchetul Militar a deschis o anchetă în cazul jandarmilor care apar în videoclipul lui Dani Mocanu și a solicitat documente de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Dâmboviţa. Anul trecut, mai mulţi jandarmi de la trupele de intervenţie au participat la filmarea videoclipului piesei „Trădarea” al manelistului Dani Mocanu.