Dani Mocanu, declarație bulversantă despre Florin Salam și Nicolae Guță: „M-a supărat cu ceva timp în urmă”

Publicat: 17/04/2019 | 11:21
Dani Mocanu, declarație bulversantă despre Florin Salam și Nicolae Guță: „M-a supărat cu ceva timp în urmă”

Dani Mocanu. unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, a acceptat să dea cărțile pe față și să vorbească deschis despre conflictele pe care le-a avut, de-a lungul timpului, cu interlopi sau cu alți maneliști din România. 

Mai mult, Dani Mocanu a adus în prim plan și umilințele la care sunt supuși cântăreții atunci când participă la diferite evenimente. Fără rețineri, Dani Mocanu – prin intermediul WOWbiz.ro – a explicat și care este motivul pentru care nu calcă pragul cluburilor din București. 

”Nu îmi place lumea de aici, din București, sunt plictisit de genul ăsta de oameni. Când spun că sunt plictisit de genul ăsta de oameni mă refer la absolut tot ceea ce înseamnă comportamentul unui om, viața unui om, absolut tot. Nu îmi place nici aglomerația din București, nici traficul din București, evit…”, susține manelistul Dani Mocanu.

Dani Mocanu

Citește și: DANI MOCANU A RENUNȚAT LA CONCERTUL DE LA SALA PALATULUI. IATĂ MOTIVUL INVOCAT DE MANELIST

”Doar familia mea are dreptul să îmi ia banii”

Dani Mocanu susține că – de-a lungul timpului – nu a avut parte de incidente neplăcute, așa cum pățesc alții interpreți, la concerte. Artiștii sunt adeseori bătuți, iar banii primiți pentru dedicații sunt, la sfârșit, confiscați. Din fericire, nu am avut parte de evenimente de acest gen, am considerat că e mult mai ok să îi fac pe așa-zișii interlopi să înțeleagă că între mine și între ei este o prietenie, o frăție, dar în ceea ce privește luatul banilor i-am făcut să înțeleagă că există o barieră acolo. Doar familia mea are dreptul să îmi ia banii și nimeni altcineva”, spune Dani Mocanu.

În ceea ce privește rivalitatea dintre maneliști, Dani Mocanu rămâne tranșant.

”Sincer, aveam, de fapt am și acum o părere foarte bună despre un anumit artist de la noi din șară, dar nu vreau să îi pronunț numele pentru că m-a supărat cu ceva timp în urmă și consider că i-aș da valoare să îi pronunț numele. (…) Nicolae Guță e un om de nota 10, talentat, crescut bine. (…) Eu să fiu băgat în ședințe, de ei? NU! Dacă e nevoie să fie vreodată vreo ședință, o să o organizez eu”, a mai spus Dani Mocanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: DANI MOCANU, ATAC LA CĂTĂLIN BOTEZATU. ANUNȚUL FĂCUT DE MANELIST

 

Citește și...