Dani Oțil, umilit de Cornel Dinu! Scandal de amploare în România

Publicat: 11/02/2019 | 08:13

Legenda dinamovistă Cornel Dinu are o nouă țintă. Este vorba despre celebrul prezentator Dani Oțil. Iar atunci când este vorba despre ”celebritățile” autohtone, de cele mai multe ori se ajunge la un mega-scandal. Așa se întâmplă și acum, iar Cornel Dinu îl atacă, fără menajamente, pe Oțil. 

Fostul mare antrenor a fost dezamăgit de faptul că Marius Niculae – unul din foştii săi elevi – nu l-a invitat la turneul demonstrativ “Trofeul Legendelor Capitalei”, acolo unde au putut fi întâlnite nume mari din istoria cluburilor de fotbal din Bucureşti.

“În ultimii ani, la astfel de întâlniri apar prea mulți practicanți și prea puțini fotbaliști. Și la Dinamo, unde și mai puțini au înțeles adevăratul spirit al acestei grupări fotbalistice în timp. Născută prin acceptarea sacrificiului creștin avut de negustorimea oborului ce i-a dat viață. Spirit ce s-a mai păstrat până de curând prin dăruirea de a câștiga mereu pentru a onora atașamentul nobil al atâtor sute de mii de suporteri. Indiferent de vântul dezbinării naționale ce a pătruns și printre ei”, a declarat Cornel Dinu, pentru gsp.ro.

Citește și: CORNEL DINU ÎI DESFIINȚEAZĂ PE JUCĂTORII LUI DINAMO: „ MAJORITATEA SUNT JUCĂTORI CARE CU STÂNGUL NU DAU, CU DREPTUL NU POT, LA CAP NU SAR. NU AI CE SĂ FACI CU EI!”

Cornel Dinu: ”Caricaturi exhibiționiste”

Dani Oțil este fotbalist amator pasionat, însă Cornel Dinu taie în carne vie.

“Din păcate, promiscuitatea acestor devenite doar exhibiții-șușe s-a reconfirmat parcă ieri. Paradoxal, chiar cu ocazia așa-zisului joc al Centenarului de la Ploiești. Unde au apărut alături de fotbaliștii adevărați ai sfârșitului de secol trecut și caricaturi exhibiționiste: Dani Oțil și un paznic cu alură doar de bucătar de la Parlamentul atât de decadent și el pe scara necrutățoare a istoriei de la noi. Dacă ar fi numai ei…”, a spus Cornel Dinu despre Dani Oţil.

Citește și: CORNEL DINU NU A IERTAT PE NIMENI DUPĂ CE „CÂINII” AU AJUNS PE LOC DE BARAJ: „FĂ-LE ROST DE TÂRNĂCOAPE, SAPE, GREBLE, DĂ-LE ÎN VESTIAR SAU CÂNTAŢI-LE SORCOVA!”

Firește, așteptăm cu mare interes și replica lui Dani Oțil.

Citește și...