Dani Prințul Banatului e în doliu! Tatăl lui a murit. Mesajul sfâșietor al manelistului

Publicat: 31/08/2020 | 13:40
Dani Prințul Banatului e în doliu! Tatăl lui a murit. Mesajul sfâșietor al manelistului

Dani Prințul Banatului trece prin momente cumplite. Este în doliu, după ce tatăl lui a murit. Manelistul a anunțat Trista veste pe rețeaua de socializare, unde a postat mai multe imagini cu el și cu tatăl lui.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN PRESĂ. A MURIT MIHNEA PETRU-PÂRVU, UNUL DINTRE CEI MAI TALENTAȚI JURNALIȘTI DIN ROMÂNIA. AVEA DOAR 51 DE ANI

A inserat anunțul trist, ”Am rămas fără tata 😭😭😭 Dumnezeu să te ierte, tăticul meu bun și drag😭😭😭”. După doar câteva ore, Dani a mai postat o fotografie din locul în care tatăl lui și-a dat ultima suflare. „Locul unde tăticul meu scump și drag și-a dat ultima suflare”, a scris cântărețul de muzică de petrecere.

„Condoleanțe familiei. Dumnezeu să îl ierte, odihnă veșnică în împărăția raiului, sincer, în pare rău, am trecut și eu prin așa ceva. Să fiți puternici!”, ”Fii tare! Dumnezeu să îl ierte! Sincere condoleanțe! Și eu am trecut prin asta la vârsta de 15 ani și a murit pe brațele mele! Trebuie să fim tari! Știu că e greu!”, au fost câteva dintre comentariile celor care îi sunt apropiați lui Dani Prințul Banatului..

Dani Prințul Banatului divorțase la finalul anului trecut

Numai probleme pe capul manelistului Dani Prințul Banatului. În perioada dintre Crăciun și Revelion, artistul a divorțat de Adelina, la Judecătoria Sectorulu 1, ”din culpa eclusivă a pârâtului”.

Dani Printul Banatului a fost subiectul mai multo emisiuni de televiziune în care s-a vorbit despre nenumăratele infidelități ale manelistului. Pentru Adelina a fost prea mult, astfel că a introdus cererea de divorț.

Dani și Adelina au împerună un copil, care a rămas cu mama. Cântărețul de muzică de petrecere va trebui să plătească o pensie alimentară egală cu ¼ din veniturile sale nete lunare.