Daniel Craig a devenit cel mai bogat „James Bond” din istorie!

Publicat: 16/05/2018 | 10:22

Iată că, într-un final, Craig David a făcut marele anunț! (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR) Actorul a confirmat în cadrul unei emisiuni de peste Ocean că va juca în noua serie „James Bond”. 

Așteptarea a luat sfârșit, iar David Craig va deveni cel mai bogat „James Bond” din istorie. Actorul a bătut palma pentru 25 de milioane de dolari la care se mai adaugă și 100 de milioane de dolari din profitul filmului. Unde mai pui că David Craig are o avere estimată la 169 de milioane de dolari. (AFLĂ AICI CUM POȚI CÂȘTIGA ȘI TU DE ACASĂ CHIAR ȘI 10.000 DE EURO LUNAR)

Daniel Craig va deveni tătic

În vârstă de 48 de ani, Rachel Weisz va aduce pe lume primul copil cu starul britanic Daniel Craig care e cu doi ani mai are decât ea. (CITEȘTE ȘI: DANIEL CRAIG SI RACHEL WEISZ SI-AU CUMPARAT CASA DE 11 MILIOANE IN MANHATTAN!)

„Daniel și cu mine suntem atât de fericiți. Vom avea un omuleț. Abia așteptăm să îl cunoaștem sau să o cunoaștem. E un mister.”, a spus Rachel Weisz pentru jurnaliștii dela New York Times.

Vezi primele poze cu burtica de gravidă aici.

Citește și...