Daniel Ghiță îl face praf pe Ciprian Sora: “Trădător și turnător! E o căpușă!”

Publicat: 12/11/2018 | 15:09

Daniel Ghiţă (37 de ani) a ieşit la atac la adresa vărului său, Ciprian Sora. Deşi nu a menţioanat de unde a pornit conflictul dintre ei, îl acuză că l-a trădat în urmă cu 6 ani şi îi sugerează să nu îi mai ţină lecţii de moralitate.

Daniel Ghiţă este pregătit să se lupte cu toţi campionii galelor de Local Kombat. Este decis să reânvie spiritul competiţiei, astfel că le-a lansat o invitaţie în ring lui Cătălin Moroşanu, Raul Cătinaş, Ionuţ Iftimoaie şi Benny Adegbuyi. Până să primească răspunsul luptătorilor, Ghiţă a lansat încă un atac aspru, la adresa lui Ciprian Sora.

“Ăla nu îmi este văr sau familie. Din 2012 nu mai există pentru mine şi aşa o să rămână pentru toată viaţa. Am o căpuşă care atârnă de numele meu de ani de zile. Când mai ţii lecţii de morală, te rog să nu uiţi că un trădător şi turnător nu poate da lecţii de morală unui samurai. Ştii de ce? Pentru că aceştia au principii, pe care le respectă toată viaţa”, a declarat Daniel Ghiţă, citat de DigiSport.

Ciprian Sora a stat în coţul lui Ghiţă la începutul anilor 2000, când îşi făcea debutul în galele Local Kombat.

Daniel Ghiţă a revenit în K1 săptămâna trecută, după patru ani de pauză şi l-a făcut KO pe Dzevad Poturak în doar un minut şi 35 de secunde. După meci i-a lansat, prima dată, provocarea lui Cătălin Moroşanu, pentru a stabili cine e cel mai bun greu din kick box.

Citește și...