Daniel Ionașcu, dezvăluri uluitoare despre accidentul în care a fost implicat: ”Puteam ajunge la septicemie!”

Autor: Cristian Blanuta
Publicat: 17/05/2018 | 14:25

Daniel Ionașcu a suferit un accident de circulație, în urmă cu aproximativ două luni, și a ajuns de urgență la spital. Avocatul dezvăluie acum că situația sa medicală putea să se complice.

“În clipa în care veneam pe autostradă în salvare mi s-a spus că nu am nico fractură şi că trebuie suturată o rană. Am plecat pe semnătură din spitalul Universitar, am ajuns la Floreasca. Când am ajuns în cabinet… s-a schimbat la faţă. Nu am înţeles. S-a uitat la rană şi a spus: e urât. Am ieşit din sala de operaţie. Constat acum cu maximă stupoare că mâna nu este recuperată în proporţie de 100%.

Așa arăta mașina avocatului Daniel Ionașcu după accident

Atunci când mi s-a pus atela gipsată, mi-a spus marele profesor: trebuie să vă spun cu mare durere în suflet că primul film nu a sesizat rana, care era îmbibată de vopsea de maşină şi cioburi. Puteam ajunge la o frumoasă septicemie, care putea duce la a nu mai putea mişca mâna sau chiar să fie amputată”, a spus avocatul Daniel Ionaşcu la emisiunea “Răi da buni”, moderată de Mihai Morar.

Daniel Ionașcu a fost victima unui accident rutier, în luna martie a acestui an. Mașina sa a fost lovită pe Autostrada A1 București – Pitești, iar avocatul a ajuns la spital.

Citește și...