Daniel Pilon a murit! Celebrul actor din „Dallas” avea 77 de ani

Publicat: 29/06/2018 | 14:18

Celebrul actor Daniel Pilon a murit. Canadianul, cu o bogată carieră de peste 50 de ani, era cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul„ Dallas”.  El a jucat rolul lui Naldo Marchetta, un baron al petrolului asemănător ca şi caracter lui JR Ewing, soţul lui Jane Wade, prima dragoste adevărată a lui Bobby Ewing. De asemenea, el a fost de două ori avut în vedere pentru a juca rolul lui James Bond, în 1968 şi în 1984.

Daniel Pilon a murit la vârsta de 77 de ani, după o lungă suferință, a anunțat familia lui. Înmormântarea actorului va fi privată. Familia lui Daniel Pilon a dezvăluit că actorul a murit după o lungă suferință, potrivit The Star.

Daniel Pilon- biografie

Daniel Pilon s-a născut pe 13 noiembrie 1940, la Montreal, și-a început cariera cinematografică în 1968, când a jucat rolul Căpitanului Allwood în filmul britanic de război, Play Dirty. A apărut în numeroase seriale şi filme, inclusiv în producţia de mare succes Dallas, de la începutul anilor ’80. Ultimele apariţii ale lui Pilon au fost consemnate în 2011, în serialele La Galere şi March a l’ombre,”dar şi în scurt-metrajul L’invite.

 

Citește și...