Daniela Crudu și sora ei s-au înscris la Chefi la cuțite!

Publicat: 07/05/2019 | 14:22
Daniela Crudu și sora ei s-au înscris la Chefi la cuțite!

Cele două surori celebre vor să impresioneze juriul cu o rețetă aleasă de Ana, un preparat complex cu trufe și ciuperci.

Atât Ana Maria, cât și Daniela Crudu au mai trecut prin emoțiile jurizării Chefi la cuțite,și asta pentru că în vreme ce sora mai mare a familiei a făcut impresie în cel de-al șaselea sezon, calificându-se în semifinale, mezina, Daniela, a participat într-o ediție specială a emisiunii, în scop caritabil.

Doar că de data aceasta surorile Crudu intră în luptă cu doi aliați de încredere, tatăl și verișorul lor. „O să fim toți ca în armată, pregătiți. Mi-am adus întăriri, i-am antreanat. Unul tranșează, unul se ocupă de pui, altul de piure”, spune Ana hotărâtă, care, din spusele celor apropiați, a evoluat foarte mult din punct de vedere culinar, în urma acestei competiții.

Eu am zis că tai țelina, atât!”, adaugă Daniela relaxată, care nu a omis să își aducă cu ea și trusa de machiaj. Rețeta cu care cei patru vor să impresioneze este aleasă de Ana, care, printr-un preparat complex cu trufe și ciuperci shimeji, speră să ridice standardul în bucătăria Chefi la cuțite și să își impresioneze fostul mentor, pe Cătălin Scărlătescu.

Citește și...