Daniela Gyorfi, în lenjerie intimă la 50 de ani: „Nu contează vârsta!”

Publicat: 25/10/2018 | 09:40

Daniela Gyorfi arată foarte bine pentru vârsta ei! Nimeni nu i-ar da 50 ani, iar cântăreața știe că are un corp la care visează multe femei, chiar și mult mai tinere decât ea. Artista a defilat în lenjerie intimă pe podium, la doar câteva zile după ce a împlinit frumoasa vârstă.

Daniela Gyorfi a făcut furori în cadrul unei prezentări de lenjerie intimă. Cântăreața crede că româncele sunt printre cele mai frumoase femei din lume și vrea să promoveze acest mesaj. Ea crede că asta se datorează faptului că ele au grijă de aspectul lor fizic mai mult decât femeile din alte țări. (Citește și Daniela Györfi, pomană în avans pentru mama sa. „Nu cred că pomenile sunt pentru sufletele morților…”)

Daniela Gyorfi crede că vârsta nu are importanță: „Contează cum te simți!”

Daniela Gyorfi a împlinit 50 de ani pe 12 octombrie, dar spune că nu contează deloc vârsta, ci cum te simți în pielea ta. Cântăreața a avut dintotdeauna grijă de aspectul său fizic, iar asta se

„Nu contează vârsta, contează cum te simţi, contează să fii sănătos, fericit, mulţumit cu tine. Toate din generaţia mea arată foarte bine. Femeile românce sunt foarte frumoase. Femeile au grijă de ele. Contează că ai grijă de ele, se duc la sală, au grijă ce mănâncă. Am o lenjerie intimă albă. Am un halat pe care trebuie să îl port când sunt cu George şi nu e Maria acasă. Să mă alerge puţin, eu să mă împiedic…”, a povestit Daniela Gyorfi la „Xtra night Show”.  (Vezi aici Daniela Gyorfi, sfaturi în direct la ”Te iubesc de nu te vezi”: „E romantic băiatul!”)

Citește și...