Danielei Gyorfi au început să-i putrezească dinţii

Publicat: 11/07/2019 | 14:31

Daniela Gyorfi  are foarte mare grijă de imaginea sa, să arate impecabil de fiecare dată. Recent, s-a confruntat cu niște probleme grave, care au afectat-o atât mental, cât și fizic. Cântăreața a dezvăluit că medicul stomatolog i-a pilit toți dinții, deoarece începuse să putrezească.

„Plângeam ca un copil. Mi se spusese că trebuie să-mi scoată toți dinții. Pe bune că am început să plâng ca un copil. Vreau să atrag atenția. Mi-au pilit dinții, mi-au omorât nervii, pe mine mă durea rău, începuseră dinții să putrezească”, a explicat Daniela Gyorfi, la o emisiune TV.

Daniela Gyorfi se ceartă cu soțul… de la bani

Este una dintre cele mai deschise vedete din România când vine vorba de subiecte tabu și a vorbit fără nicio problemă despre aceste lucruri. Daniela Gyorfi deși are o viață de cuplu fericită, certurile cu partenerul său, George Tal, nu lipsesc, mai ales că cei doi lucrează împreună.

“George fiind impresarul meu, banii noștri intră în casă în mod egal. El face rost de spectacole, eu cânt. Munca este în echipă. Eu nu vreau vile și palate, vreau să câștig atâția bani cât să nu am grija zilei de mâine. Nu există cupluri fără certuri, și noi spunem câteodată, gata, ne despărțim. El îmi spune că am gura mare. Avem și noi problemele noastre, dar suntem o familie unită”, a declarat artista.

Certurile dintre cei doi se pare că i-a unit și mai mult și au ajuns să aibă o căsnicie armonioasă, din care a rezultat și o fetiță minunată.

“Eu l-am cunoscut în Germania. Faptul că el acolo avea o situaţie, avea şi doi copii din prima căsătorie, eu o aveam aici pe mama… a fost o situaţie puţin complicată. Nu am crezut în relaţia asta. Până la urmă lucrurile s-au aşezat. El a spus să stăm împreună, să vedem dacă ne înţelegem. Ne-am certat, ne-am despărţit. Nu a fost niciun motiv, doar orgoliul amândurora. Suntem două pietre foarte tari. Nimeni nu a crezut în această relaţie”, mărturisea Daniela Gyorfi acum ceva vreme la Antena 1.

Citește și...