Dansatoarea preferată a maneliștilor, “îngropată” în bani la Londra

Autor: Keva Iosif
Publicat: 24/10/2019 | 23:11

Cristina Pucean este feblețea lăutarilor și fantezia oricărui bărbat! Dansatoarea este nelipsită de la cântările maneliștilor importanți, dar mai ales din locurile unde se află Florin Salam. Cu mișcările ei reușește în doar câteva minute să strângă teancuri de bani. Așa cum s-a întâmplat, recent, la un botez în Londra, când dansatoarea a plecat cu sutienul burdușit de lire sterline! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut imagini de excepție! 

Cristina Pucean și-a făcut rapid un nume în lumea dansatoarelor de manele, ajutată de corpul sexy de pe urma căruia face, până la urmă, toți banii! Bărbații o apreciază cum își mișcă șoldurile și bustul impresionant, fără prea mult efort, iar îmbrăcămintea super-sexy în care își face apariția la fiecare eveniment  atrage ca un magnet privitori cu buzunarele pline.

Chiar dacă, de multe ori, vine ”la pachet” cu mai mulți maneliști celebri, Florin Salam este cel care o ia aproape la toate petrecerile, și nu oricum, ci în tandem cu Loredana Chivu, considerată rivala ei! Astfel, pe ringul de dans se dă, de cele mai multe ori, o adevărată luptă pentru cine face cei mai mulți bani.

(Citește și: AM AFLAT NUMELE CÂȘTIGĂTORULUI MASTERCHEF, CU DOUĂ LUNI ÎNAINTE CA PRO TV SĂ DIFUZEZE MAREA FINALĂ

A plecat cu sutienul burdușit de lire sterline!

N-a fost cazul, recent, când Cristina Pucean a fost chemată la un botez, în Londra, și a luat tot ”grosul”! Celebra dansatoare de manele a plecat cu sutienul burdușit de lire sterline după ce a bucurat ochii audienței cu mișcările ei orientale.

Cristina se umple de bani până pleacă de la evenimente
Cristina s-a umplut de bani la Londra (Foto: Marius Zmărăndescu)

Unii probabil numai din plăcerea de a se bucura cât mai de-aproape de bustul ei, alții fermecați de cum se mișca, cert este că aproape toți bărbații de la petrecere s-au strâns ciorchine în jurul ei și i-au băgat bancnote mari la sutien, în vreme ce Cristina le mulțumea printr-un zâmbet.

(Citește și: CUM LE-A ”EVALUAT” MILIONARUL TURC PE BILIONERA ȘI MISS ROMÂNIA)

Nu degeaba se spune despre Cristina Pucean că ar fi cea mai bogată dansatoare din România. Blonda ar pleca acasă, de la fiecare cântare, cu sute de euro numai din ”atenții”, fără onorariu!

În război cu hoții de identitate

Cu un an în urmă, una dintre admiratoarele Cristinei Pucean i-a „furat” identitatea. Ea a pretins pe rețelele de socializare că este dansatoarea maneliștilor. Cristina Pucean s-a enervat extrem de tare când a aflat, mai ales că nu era primul caz. Admiratoarea respectivă i-ar fi furat pozele pe care dansatoarea le-a postat pe rețelele de socializare și le-ar fi folosit pentru un cont fals, în care se prefăcea că este blondina.

N-a durat mult și Cristina Pucean a răbufnit pe contul ei de Instagram: „Ești penibilă, fato! Nu mai durează mult și aflu cine ești, să te pregătești!”.

Cristina Pucean le-a cerut ajutorul prietenilor virtuali pentru a raporta contul fals, însă admiratoarea respectivă își tot schimba numele.„Așa, schimbă numele. Te găsesc oricum ar fi! Ești o frustrată! Până acum n-am dat importanță, dar deja devii prea obsedată!”, a scris Cristina pe contul ei personal de Instagram.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226) 

Citește și...