Dansatoarea preferată a maneliștilor se pregătește să-și îngroape băiețelul de 11 luni! Ce mesaj a transmis Cristina

Publicat: 14/01/2019 | 09:45

Cristina Enache, dansatoarea preferată de cei mai mulți maneliști din România, trăiește o dramă cumplită, după ce băiețelul ei în vârstă de 11 luni a murit din cauza gripei. 

Mai mulți artiști din lumea manelelor i-au transmis condoleanțe și mesaje de încurajare Cristinei Enache, dansatoarea lor prefarată, după ce aceasta și-a pierdut băiețelul de 11 ani. Micuțul Ayan era internat în spital din cauza unei răceli care l-a doborât.

Cristina și-a găsit putere pentru a le mulțumi celor care au sprijinit-o în această perioadă și au căutat s-o ajute.

Mulțumesc mult pentru zecile de mii de distribuiri, din păcate băiatul meu a încetat din viață azi noapte, gripa l-a omorât in doar 4 zile i-a mâncat toate organele și le-a oprit. Am sperat pana in ultima clipă cu voi dar Dumnezeu a decis altceva. Va mulțumesc pentru vorbele voastre, pentru multele intenții de donații și va doresc multă sănătate voua și copiilor”, a transmis Cristina pe pagina ei de Facebook.

Prietenii Cristinei Enahce, apel disperat pentru băiețelul ei înainte să moară

Când fiul ei s-a îmbolnăvit și a aflat diagnosticul crunt al medicilor, prietenii dansatoarei au făcut un apel pe Facebook în care cereau să fie donat sânge pentru micuțul Ayan. “Cristina Enache vă roagă să donaţi pentru fiul ei, Ayan, care are 11 luni şi e internat de 4 zile la Spitalul «Grigore Alexandrescu» cu virusul gripei tip A foarte sever. I s-a oprit ficatul, rinichii şi majoritatea organelor din funcţionare şi azi am aflat că nu are suficiente trombocite în organism şi acestea din urmă l-ar ajuta ca organele lui să funcţioneze din nou. Trombocitele acestea trebuiesc recoltate din SÂNGE TIP A2 NEGATIV, iar până luni dimineaţa (atunci deschid ei recoltarea) trebuie să găsesc suficienţi donatori, încât aceste trombocite să-i salveze viaţa băieţelului meu. În momentul de faţă, el respiră doar datorită aparatelor la care este conectat, are cateter în piept şi e umflat pentru că nu face pipi de 2 zile jumătate. Dacă aveţi aceasta grupă de sânge şi sunteţi din Bucureşti, vă rog frumos să-i donaţi sânge şi să-i salvaţi viaţa. Precizaţi, vă rog, că este pentru pacientul Enache Ayan, are 11 luni şi e internat la etajul 1 Terapie Intensivă. Sunt disperată şi aș vrea din tot sufletul să scape cu viaţă, vă rog frumos, ajutaţi-mă”, a fost mesajul care a fost distribuit masiv pe rețelele de socializare.

Citește și...