Acasă » Știri » Darrell Bowie, unul dintre baschetbaliștii înjunghiați, a primit peste 20 de lovituri de cuţit de la interlopul Dasaev: “A vrut să îl ucidă!”

Darrell Bowie, unul dintre baschetbaliștii înjunghiați, a primit peste 20 de lovituri de cuţit de la interlopul Dasaev: “A vrut să îl ucidă!”

De: Cancan 18/09/2018 | 09:02

Informații cutremurătoare au fost făcute publice în urma incidentului sângeros din Brăila, unde doi baschetbaliști au fost înjunghiați! Darrell Bowie a fost înjunghiat de interlopul brăilean Daniel Husein, zis Dasaev, de peste 20 de ori. Declarația a fost făcută publică de antrenorul echipei ACS Cuza Sport, Cătălin Ştefănescu. El  văzut imaginile de pe camerele de supraveghere ale localului, unde s-au petrecut scenele teribile şi a confirmat că Dasaev este cel care l-a înjunghiat pe sportivul de 24 de ani şi pe colegul lui, Joseph McClain.Vă reamintim că temutul interlop s-a predat ieri polițiștilor. Daniel Gabriel Husein, poreclit Dasaev a fost reţinut pentru 24 de ore.

Darrell Bowie, unul dintre baschetbaliștii înjunghiați, a primit pete 20 de lovituri de cuţit de la interlopul Dasaev: “A vrut să îl ucidă!”

“Suspectul principal, care am înțeles că s-a predat de curând, a trecut printre ei și l-a lovit în figură pe Darrell Bowie, cel care a fost transportat la București. Așa a început, fără să existe o discuție prealabilă, fără să fi avut vreun incident înainte. A trecut printre ei, era un spațiu de 2-3 metri. Bowie a ripostat, l-a lovit o dată, apoi au fost despărțiți. 

În acest moment, când s-au liniștit apele, jucătorii noștri s-au dus către ieșire. Agresorul a cerut un cuțit de la prietenii lui și apoi toți cei opt sau nouă s-au năpustit asupra lor. I-au atacat din spate!

Înjunghierea se vede pe filmări. Loviturile pe care le-a aplicat agresorul au fost lovituri circulare, de tăiere, de sfâșiere. Scenele sunt macabre. Nu știu ce-a dorit, ce n-a dorit, secvențele sunt macabre. A vrut să-l ucidă sută la sută! Nu cred că există vreun dubiu, aplicând un număr foarte mare, 20 și ceva, de lovituri la nivelul feței și al organelor vitale. E un om cu antecedente penale, care știe foarte bine care sunt efectele unei astfel de acțiuni. Nu pot să cred că a avut altă intenție decât aceea de a ucide”, a declarat Cătălin Ștefănescu pentru Libertatea.

În timp ce Darrel Bowie a fost transferat la Spitalul Floreasca din București, Joseph McClain a rămas internat în Brăila.

“Joseph McClain este în afara oricărui pericol, nefiind necesar transferul la o altă unitate medicală. Din raportul oficial al medicilor reiese faptul că acesta prezintă o perforare a pleurei plămânului stâng în urma unei lovituri de cuţit. Joseph este conştient şi se află în continuare sub îngrijirea medicilor la secţia de Terapie Intensivă din Brăila. Darrell Bowie a fost transferat cu un elicopter SMURD la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca. Prezintă mai multe leziuni la nivelul feţei şi gâtului, precum şi în zona abdominală. Acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale la nivelul intestinului gros, prezentând două perforaţii cauzate de loviturile de cuţit. Decizia transferului jucătorului a fost luată în scopul prevenirii apariţiei unor eventuale complicaţii ulterioare. Colaborăm cu organele de cercetare penala Brăila şi suntem în contact permanent cu Ambasada SUA şi familiile celor doi”, se mai arată în comunicatul ACS Cuza Sport pentru Agerpres.

Citește și: Dosar penal deschis în cazul baschetbaliștilor atacați în Brăila. Care este starea victimelor

Dasaev, un cunoscut membru al lumii interlope din oraş, închis în trecut pentru infracţiuni comise cu violenţă, susţine că nu a participat la bătaia colectivă din clubul brăilean şi neagă vehement că i-ar fi înjunghiat pe cei doi sportivi americani. Darrel Bowie va împlini 25 de ani luna viitoare, pe 22 octombrie.

Darrel Bowie și Joseph McClain, înjunghiați fără motiv

Colegii celor doi baschetbalişti americani de la ACS Cuza Sport, înjunghiaţi în noaptea de sâmbătă spre duminică în Brăila, spun că aceştia au fost atacaţi fără niciun motiv sau conflict prealabil.

“Eram acolo și ne distram, apoi au bărbații au venit și ne-au atacat din senin. Nu a fost niciun incident, nicio ceartă, nu am jignit pe nimeni. Nu am avut niciun control, a fost un act de violență întâmplător. Mă simt mult mai bine acum, operația a decurs bine, aveam probleme cu respirația, dar acum sunt mai bine”, a declarat Joseph McClain pentru Digi24.

“Sportivii echipei Cuza Sport Brăila au fost atacaţi, în prima instanţă, de către un agresor, fără niciun motiv sau conflict prealabil. Aceştia au încercat să calmeze spiritele şi să părăsească locaţia, moment în care un grup de opt-nouă indivizi, aşa cum reiese din imaginile video, s-au năpustit asupra lor. Menţionăm că acesta a fost momentul în care jucătorii de cetăţenie americană au fost agresaţi fizic prin lovituri de pumni, picioare, scaune aruncate şi înjunghieri repetate cu un cuţit. Ţinem să precizăm faptul că acest incident nu a pornit, aşa cum este speculat în presă, din cauza unor prezenţe feminine din grupul atacatorilor, întrucât sportivii au venit într-un grup restrâns, neinteracţionând cu nimeni altcineva din incinta locaţiei”, se arată în comunicatul ACS Cuza Sport Brăila, potrivit Agerpres.

Darrel Bowie și Joseph McClain, baschetbaliști de culoare, înjunghiați pe o terasă din centrul Brăilei

Cei doi jucători americani de baschet legitimați la clubul brăilean au fost atacați în noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 septembrie, de un grup de persoane în timp ce se aflau într-un bar. Americanii de culoare au fost loviți cu sticle și cu un cuțit, ei fiind transportați în stare gravă la spital. Polițiștii au împânzit zona, după ce s-a dat alarma la 112.

“În jurul orei 02.00, sportivii se aflau pe o terasă din centrul municipiului Brăila. În urma unui conflict în care au fost implicate mai multe persoane, cei doi americani au fost înjunghiați. Încă se analizează camerele din zonă pentru a stabili cu exactitate numărul și numele celor implicați, nu sunt identificați toți. Cei doi americani de 24 și 26 de ani au fost transportați la spital și s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat  purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila, Laura Dan, pentru Mediafax.

Darrel Bowie (n.: 22 octombrie 1993) măsoară 2.01 metri și este originar din Milwaukee, Wisconsin. El a absolvit Universitatea Iowa State în 2017 și a jucat un an în Thailanda. Joseph McClain are 24 de ani și s-a remarcat în competiția colegiilor din America, dar și în campionatele din Lituania și Belgia.

Darrel Bowie și Joseph McClain nu sunt primii baschetbaliști implicați în scandalurile din România. În toamna anului 2011, Chauncey Hardy (23 de ani), legitimat la clubul CSŞ Giurgiu, a murit, după ce a fost bătut într-un club din oraș.

Citește și: Filmări scandaloase la aproape 10 ani de la crima care a îngrozit România şi America. ”Valoare, valoare am…Valoare de barosan!” Interlopul Gypsy, ucigaşul baschetbalistului Chauncey Hardy, a făcut chef cu butoaie de vin, friptane, lăutari şi ploaie de bani!

Un alt sportiv din Statele Unite ale Americii a fost implicat într-un scandal care a izbucnit în clubul Bamboo din Capitală.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței pentru cei care aleg să revină în țară
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Tavi Clonda, decizie radicală  după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale
Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio emoționant: Vă rog să...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Ungaria sfidare totală în România. S-a întâmplat chiar acum în Transilvania
Ungaria sfidare totală în România. S-a întâmplat chiar acum în Transilvania
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum 143 de ani. Turiștii sunt fascinați
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
Este sau nu 2 mai 2024 zi liberă legală? Angajații care vor avea parte de o mini-vacanța prelungită
Este sau nu 2 mai 2024 zi liberă legală? Angajații care vor avea parte de...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”