Darren Cahill revine în postura de antrenor al Simonei Halep

Autor:
Publicat: 12/09/2019 | 21:16

Simona Halep a anunțat, joi, printr-un videoclip publicat pe pagina oficială de Facebook, că fostul său antrenor, Darren Cahill, revine după un an alături de ea.

”Bună. Am niște vești extraordinare pe care trebuie să le împărtășesc cu voi. După un an fără el în echipă, sunt fericită să anunț faptul că Darren se va întoarce alături de mine sezonul viitor. Ultima oară te-am omorât și plănuiesc să te omor din nou. Abia aștept să terminăm ce am început. Pe curând”, a spus Simona Halep, în videoclipul publicat pe Facebook.

Darren Cahill a fost antrenorul Simonei Halep în perioada 2017-2018. Alături de el, Halep a ajuns numărul 1 mondial WTA și a câștigat trofeul de la Roland Garros. Cei doi au renunțat la colaborare când Cahill a decis că dorește să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Succesorul său a fost antrenorul român Daniel Dobre, cel care a ajutat-o pe Halep să cucerească trofeul de la Wimbledon.

Simona Halep are o relaţie cu Toni Iuruc, cei doi formând un cuplu de circa o lună. Recent, în cadrul unui interviu, ex-liderul WTA a vorbit acum despre povestea sa de dragoste pe care o trăieşte alături de omul de afaceri.

Mi-a spus domnul Ţiriac: ”Ai o responsabilitate acum, nu mai eşti a ta, eşti a ţării’”. Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Sunt a României pe tenis. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis”, a declarat Simona Halepla TVR 1.