David Măruță: imagini din prima zi de școală. Ce mesaj i-au transmis Andra și Măruță!

Publicat: 10/09/2018 | 16:53

David Măruță a trăit astăzi emoțiile începutului de an școlar. Iar alături de el au fost extrem de emoționați și părinții, Andra și Măruță. Anul trecut, David începuse clasa pregătitoare, iar anul acesta a trecut în clasa I. 

”Prima zi de școală nu se uită niciodată!”, spunea Andra anul trecut. ”Nu ai cum să nu fii emoționată! David nu o să uite niciodată această zi, dar nici eu”, completa celebra artistă, citată de andraonline.ro.

 

”Să ai baftă, iubirea mea”!

 

Îndrăgitul prezentator TV și soția sa, Andra, au trecut și astăzi prin mari emoții alături de fiul lor. Da, copiii sunt întotdeauna emoționați la începutul unui an școlar și, mai ales, atunci când pășesc în clasa I. Dar, alături de ei, trăiesc la intensitate maximă fiecare minut și părinții. Cei trei au pornit azi către școală cu un buchet de flori în mână și foarte zâmbitori.

”Să ai baftă, iubirea mea! Clasa întâi! Prima zi de școală!”, i-a urat Andra lui David.

Cătălin Măruță a publicat zilele trecute o imagine în Social Media în care se uita mândru la David, fotografia fiind însoțită de mesajul ”Pregătiți de școală!”

Îi urăm lui David Măruță, la rândul nostru, multă baftă în noul an școlar! Și, de asemenea, tuturor copiilor care au pășit azi, cu mari emoții, pe treptele școlilor unde se vor pregăti pentru viață.

Citește și...