De-a râsul-plânsul! Un bărbat din Vaslui și-a lovit mașina nouă la câteva minute după ce și-a cumpărat-o. Cum a reușit “performanța”

Publicat: 17/07/2020 | 21:27

Accident rutier în Vaslui care stârnește râsul, dar plânsul… din partea proprietarului! Bărbatul și-a lovit mașina nouă la câteva minute după ce și-a cumpărat-o. “Performanța” a reușit-o după ce a făcut o greșeală de începător… De altfel, șoferul nu are prea multă experiență la volan.

Citește și: Un preot din Neamț, căutat de polițiști după ce a fugit de la locul accidentului pe care l-a provocat. Slujitorul Domnului a fost ajutat de un politician să scape de oamenii legii

Un vasluian și-a lovit mașina nouă la câteva minute după ce și-a luat-o

Șoferul ghinionist, care avea permis de conducere de câteva luni, spune că și-a avariat mașina, un Seat, la o oră după semnarea contractului de vânzare-cumpărare, în timp ce se îndrepta cu noua achiziție spre casă, au scris jurnaliștii publicației Vremea Nouă.

Nu rata: VIDEO | Motivul bizar pentru care o șoferiță a fost oprită de poliție în București, Imaginile au devenit virale

La un moment dat, bărbatul a vrut să vireze la stânga, dar a încurcat pedalele și a accelerat în momentul virării. Cu volanul scăpat de sub control, vasluianul a urcat pe scuarul cu gazon de pe mijlocul străzii, a dărâmat un panou, apoi a intrat pe contrasens, unde s-a oprit după aproape 20 de metri.

Accident școala 6, Vaslui

Publicată de Vremea Noua – Stiri Vaslui pe Vineri, 17 iulie 2020

Află și: FOTO | Au scăpat cu viață, deși autoutilitara în care se aflau s-a făcut praf! S-a întâmplat la Cluj

Sosiți la fața locului, polițiștii locali s-au ocupat cu dirijarea traficului, în timp ce colegii lor de la Rutieră l-au testat pe șofer cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Imaginile apărute pe Facebook au făcut senzație, iar unii dintre utilizatori s-au amuzat de necazul omului.

“A reușit singur să facă treaba asta sau cu ajutor? Nu prea înțeleg cum a făcut…”, “Vezi că este un bar acolo, du-te și răcorește-te”, “Asa se circulă în județul/orașul Iași! Noi suntem în civilizație, ei?! 😡”,  “Alo, Poliția locală, cu vai și chin își cară burțile. Ce îi puneți să vină să constate cum s-a produs accidentul?! 🤣🤣” sunt patru dintre comentariile clipului de mai sus.